Mommy Stories | A look in my life 

Ik heb alweer een tijdje geen overzichtje met foto’s geplaatst, en vond het weer eens tijd worden. Ik heb weer wat pareltjes geselecteerd😉 dus zak lekker onderuit en neem een kijkje achter de schermen….

Herfst in Nederland….
Onze slaapkamer make over….
New Hair….
Day at the beach…
Lekker ravotten….
En deze dame natuurlijk ook….
Nazomeren in het park…
Goed bezig voor mijn persoonlijke Challenge…
Beetje wazig maar wel erg leuk…
Fotocredits: Lars Verbree😘…. het zit al in ‘m….
Steentjes hoppen met zoonlief…
Ook hier bujo’n we er op los….

Dit waren ze weer. Ik hoop dat je het leuk vond om weer even te kijken. Mijn artikel over eerlijker posten werd overigens goed gelezen en ben blij dat ik die online heb gezet. Het voelt als een soort opluchting en dat heeft gelijk invloed op mijn stemming, klinkt gek maar echt waar. Positief dus.  Bedankt iedereen voor de lieve reacties op dat artikel daar kan ik mij echt goed door voelen! 😘😙😍

Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen tijd? Ik lees het graag terug bij de comments!

Liefs,

Patricia 

Related posts:

8 thoughts on “Mommy Stories | A look in my life ”

    1. Dank je wel! Ja dat klopt ik vind ze ook prima te doen. Ik heb al veel lekkere producten gevonden waar weinig suiker in zit en die lekker zijn! Want zonder koekjes dat wordt hem niet haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge