Over mij

Hey hoi…. wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Mommy Stories! Op deze pagina zal ik iets uitgebreider over mezelf vertellen. Ik ben Patricia en mama van twee, Lars van vijf en Sara van twee. Ik ben niet getrouwd maar wel al 14 jaar samen met mijn steun en toeverlaat. Heee wat klinkt dat lekker klefTips.

Pascal en ik hebben elkaar leren kennen in de horeca en hebben daar altijd in gewerkt. Ik in de bediening en Pascal als chefkok eigenaar. Daar komt ook mijn passie voor lekker eten en mooie wijnen vandaan. Want voor een goed glas wijn daar kom ik mijn bedje wel voor uit. Ik ben zelf nog steeds werkzaam in de horeca maar dan niet meer in de avonden. Dat wordt een beetje to much met een gezin. Over gezin gesproken…

Na de komst van onze prachtige kindjes is ons horecaleventje wel even drastisch veranderd. Maar zeker in positieve zin. We staan anders in het leven met de zorg voor twee minimixjes van ons. Lekker druk (soms iets te..) maar wel heel gezellig.

Na de komst van ons 1e wonder Lars heb ik geworsteld met gevoelens die ik nog nooit eerder had gevoeld. Helaas ben ik een vrouw die zeer gevoelig is voor hormoonschommelingen en heb ik het leed van een postnatale depressie mogen ervaren. Een nare periode, zeker omdat het juist een gelukkige periode moet zijn. Uiteraard waren mijn geluksmomenten ook aanwezig maar je moet jezelf wel weer helemaal terugvinden. Een positief gevolg van die periode is daarom dan ook deze blog. Het is een drijfveer geweest om mijn eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Ik hoop hiermee dat andere moeders ook een stukje herkenning mee krijgen en het taboe van postnatale depressie doorbroken wordt.

Hier kan ik al mijn gedachten, (Nou ja bijna alle..) hersenspinsels, gevoelens en creativiteit in kwijt. Inspiratie haal ik uit van alles, maar vooral uit de dagelijkse dingen en mijn leven als werkende mama. Ik ben dan ook super trots op mijn kleine stukje van het wereldwijde web.

Wat kun je hier allemaal voor artikelen vinden. Eigenlijk van alles wel. Ik ben redelijk creatief en vind het dan ook erg leuk om dingen zelf in elkaar te freubelen. Ik ben vaak in de Action te vinden om weer wat leuks te maken. Dus van DIY, reviews, persoonlijke artikelen, recepten, shoplogs, tags en nog veel meer leuk leesvoer voor jullie. Ik plaats op Maandag en Vrijdag een artikel online.

Neem rustig een kijkje en ik wens je heel veel leesplezierLacht!

Liefs,

Patries