Spam je blog!!

Nu het zomer word, krijg ik zin om nieuwe recepten uit te proberen, nieuwe DIY projecten te ontdekken en het word altijd lekker druk in mijn hoofd. Ik heb inspiratie volop maar het lijkt mij ook leuk om jullie inspiratie te zien op de blogs. Ik wil nog meer nieuwe gave blogs ontdekken. Van foodblogs tot de creatieve blogs onder ons, nog meer nieuwe mamablogs. Het maakt niet uit. Hoe meer leesvoer, hoe beter!

Als ik een ‘Spam je blog’ artikel voorbij zie komen, maak ik er ook vaak gretig gebruik van. Dus ik dacht waarom niet een keer andersom. Vandaag kun jij je blog spammen op ‘Mommy Stories’ !!

Zet de link van jou blog hieronder in de reacties. Eventuele social media kanalen mogen natuurlijk ook. Ik zou het erg leuk vinden als je er iets over je zelf bij vertelt. Hoelang blog je al en waar blog je over? Ik kom zeker bij je langs om een kijkje te nemen 🙂

Kom maar op dames en heren,  SPAM JE BLOG!!!

11 thoughts on “Spam je blog!!”

    1. Ik heb even bij je gespiekt 😊. Wat een leuke blog heb je, en zwanger van de vierde! Wat ontzettend leuk. Ik vind het altijd heerlijk om zwangerschaps updates te lezen. Ik kom zeker bij je terug!!!!

  1. Wat leuk! Morgen ochtend staat er bij mij een diy project gepland! Een hele bijzondere maar erg leuke 😉 Ik blog Vooral over het moederschap, maar er komen eigenlijk allerlei verschillende onderwerpen voorbij. Sinds kort blog ik onder deze naam. Maar ben al 8 jaar in de blog wereld te vinden 😊 ik blog op http://www.kimmichaelis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge