VLOG: Mijn favoriete beautyproducten!!!

Ja, het moet niet gekker worden, ik heb weer een video opgenomen. Dit keer laat ik je mijn favoriete beautyproducten zien. Het zijn niet de producten die ik altijd gebruik, want ik wissel best vaak af. Maar wel hele fijne producten die op dit moment echt favoriet zijn. Ik laat je zien waar ik mijn haar mee was, en welke make-up producten heel fijn zijn voor mijn toch wat blekere huid. Kijk je gezellig mee naar de video? Er zitten trouwens ook een paar bloopertjes in, maar die heb ik er voor het kijkplezier niet voor jullie uitgeknipt ;-)!!!! Kijk mee met deze beautytalk!!!

Mijn favoriete beautyproducten!!

 

 

Ik hoop dat je het weer leuk vond om naar deze video te kijken. Ik zou het heel tof vinden als je je wilt abonneren op mijn You Tube Kanaal.

Fijne Zaterdag!!!

Liefs,

Patricia

 

Related posts:

2 thoughts on “VLOG: Mijn favoriete beautyproducten!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge