WIN | Verwenpakketje van Treets Traditions (Gesloten)

Het nieuwe jaar is alweer een aantal dagen aan de gang. Ik vind het altijd een heerlijk begin. Een begin van weer een nieuwe frisse start. Het is natuurlijk het ideale moment van goede voornemens en doelen stellen. Ik heb zelf ook mijn lijstje al online gezet. Maar niet alleen van doelen stellen maar ook van nieuwe dingen ontdekken. Zo heb ik laatst het super fijne merk ‘Treets Traditions’ ontdekt wat ik even met jullie wil delen. Het leuke is dat ik ook een heerlijk verwenpakketje van dit merk onder mijn lezers verloot, want het is tijd voor de Nieuwjaarsbloghop.

Het verhaal achter Treets

Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen.

Deze geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Er werden mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Proefondervindelijk werd uitgevonden wat goed werkte bij welke huidklacht en deze kennis en tradities zijn van generatie op generatie overgedragen.

Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven. De Treets Traditions Producten zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu. Bron

Ik heb dit merk ontdekt en ik ben helemaal enthousiast. De heerlijke geuren van kruiden geven echt een ontspannende werking op lichaam en geest. Vandaag verloot ik een pakketje van de lijn ‘Relaxing Chakra’s.’ Een heerljke bodyscrub en showerfoam met de geur van kruiden en bloemen. Ook zit er nog een fijne scrubhandschoen bij voor de echte wellness-feeling 😉

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je meedoet met de actie. Gebruik een geldig emailadres.
 • Volg Mommy stories op Facebook
 • Deel de actie op Facebook

Wil je nog meer kans maken, tag dan een vriendin die ook wel zo’n heerlijk verwenpakketje kan gebruiken.

Over de Nieuwjaarsbloghop

Deze bloghop wordt georganiseerd door Celine van The beautyboulevard en door Tessa van Daily Inception. Super tof om hier ook onderdeel van uit te mogen maken. Hoogstwaarschijnlijk ben je op mijn blog terecht gekomen via de blog van Hanneke. Ze heeft een veelzijdig blog over onder andere beauty, fashion en reizen. Je kunt nog veel meer winnen want ik stuur je door naar de volgende toffe winactie op ‘Hoe maak je dat’ . Mariska laat op haar blog zien hoe je heel makkelijk zelf dingen kunt maken, de naam zegt al genoeg ;-). Bijvoorbeeld een natuurlijke shampoo, zachte bodylotion of een lekkere lippenbalsem.

Ook morgen kun je natuurlijk weer kans maken op toffe prijzen, onder andere op Mejuicychoose. Neem daar zeker even een kijkje.

Wil je helemaal niks missen, check dan het event op Facebook en maak kans op nog meer gave prijzen.

De winactie loopt tot 14 Januari, ik zal de winnaar op 15 Januari bekend maken op mijn Facebookpagina. Succes iedereen!

Liefs,

Patricia

Related posts:

28 thoughts on “WIN | Verwenpakketje van Treets Traditions (Gesloten)”

 1. De beste wensen!
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Fijn pakket met mooie producten.
  Goed concept!
  Alles heb ik gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em: dots_223@hotmail.com

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 2. Wat leuk om meer te lezen over de geschiedenis van Treets.
  Ik heb zelf nog nooit producten van Treets gebruikt, dus ik maak graag kans om deze producten te testen.
  Ik laatst wel een aantal bruisballen van Treets gekocht, maar die heb ik nog niet gebruikt.

  Ik volg je blog sinds vandaag op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 3. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee!
  Ik vind het heel leuk dat je ook de achtergrond van het product vertelt! Dat maakt mij gelijk nieuwsgierig!
  Ik zou dit dan ook heel graag uitproberen. Heerlijk even me-time.

  Succes allemaal. X liefs

  1. Echt ik denk huh Claudia 6 ik heb toch meegedaan. Zucht. Er moest dus staan Claudia Diependaal. Ja ach, wat slapeloosheid al niet met je doet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge