Huishoudelijke Shoplog Action….

Misschien las je eerder al over besparen op mijn blog. Nu haal ik tegenwoordig ook de huishoudelijke spullen bij Action. Ten eerste scheelt het geld en ten tweede zijn het ook nog eens goede merken. Ik laat je vandaag zien wat ik er zoal kocht.

Deze droogtrommeldoekjes kocht ik voor €0.79 cent. Het enige wat wij in de droger gooien zijn de handdoeken. Maar echt heel fris worden ze nooit. Vandaar deze doekjes. Op naar een lentefrisse was dan maar.

Een mop voor het dweilwerk. Deze was €2.99. Ik vind deze heel handig.

Oke dit is niet echt een huishoudelijk ding maar voor mij wel. Ik ben verslaafd aan lipgloss. Geeft een kleurtje en ook nog eens verzorgend.  Bij Action is deze maar €0.75

Vaatwastabletten, geen uitleg nodig maar wel lekker goedkoop. €3.84

Deze badkamerreiniger van Ajax. Ik vind een spray altijd gemakkelijk. Ik wil binnenkort eens wat blogjes online zetten over de schoonmaak. Daar zal deze bij goed van pas komen. Deze kost €1.99

Billendoekjes.  Deze vind ik fijn van de Action. Ze ruiken lekker en zijn goed genoeg vochtig. Niks irritanter als de billendoekjes bij voorbaat al droog zijn. Deze kosten €0.79 per stuk.

Deodorant voor Pascal. Lekker geurtje en ook weer lekker goedkoop.  €1.39 

Voor het nieuwe schooljaar kocht ik deze gymschoentjes voor maar €2.99 voor Lars.

Mijn telefoon hoesje was aan vervanging toe. De oude was ook van Action en ging vrij snel kapot. Ik zag dit goudkleurige hoesje liggen en vond ‘m toch te leuk om te laten liggen. Deze was €1.99

Als laatste kocht ik ook nog een lampenkapje.  Ik vind de woonaccesoires er echt op vooruit gaan bij Action. Ik zag nog veel meer leuke spullen om het huis mee op te fleuren. Maar had ik het echt nodig…? Nee, het lampenkapje daarentegen wel want de oude was kapot. Dit lampenkapje kostte €3.95. Zie hier het resultaat….

Dit was het alweer jongens, we kunnen er weer lekker tegen aan in het huishouden woehoe……

Binnenkort neem ik je mee in mijn huishouden. Welke schoonmaakroutine zou je graag willen zien? Ik ben benieuwd, laat het mij weten in de comments. 

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Krystle says:

    Ik koop vaak tandpasta bij de action ook lekker goedkoop!

    1. Patricia Patricia says:

      Oh dat is ook een goede tip. Thanks daar ga ik de volgende keer even naar kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.