A look in my life | Juni 2020

Nog steeds blijft het leuk om overzichtjes te  plaatsen van wat ik allemaal uitspook. Maar wekelijks is niet haalbaar meer voor mij omdat ik dan gewoon veel werk. Ik heb besloten om deze maandelijks te plaatsen. Dus aan het einde van elke maand kun je  een gezellig overzichtje verwachten van wat ik allemaal heb gedaan. Vandaag de eerste van de maand juni. Kijk je gezellig mee?

A look in my life | Juni 2020

De maand begon volgens mij al met vrij veel mooi weer. Ik had nog wat spullen nodig voor de kinderen en kocht wat zomerkleertjes. Ik kocht dit setje met gezicht serum om te reviewen op mijn stories voor zeven dagen lang.  Maar een paar avonden was ik niet thuis dus dat werkte niet helemaal en liet ik het maar even voor wat het was. Ik kan je wel vertellen dat het heel fijn is voor je gezicht. Misschien koop ik dit setje binnenkort wel opnieuw om er nog een artikel over te schrijven.

Ook bakte ik voor het eerst een gezonde ontbijtkoek en die was een partij goed geslaagd. Check zeker even het recept op mijn blog.

De blogflow was sowieso lekker aanwezig en ik schudde het ene na het andere artikel uit mijn mouw haha. Lekker veel op de laptop bezig geweest. Ook probeerde ik mijn gezonde leefstijl weer wat meer op te pakken want had ook wel een dipje in de maand juni. Dit kwam omdat ik ongesteld moest worden en ik het dan vrij lastig vind om mezelf van die bank af te hijsen ;-). Ook las ik weer eens een boek uit.

Dus hop hop we begonnen weer met de home work-outs en gezonde sapjes als ontbijt.

Genieten van de zon

Het zonnetje bleef maar schijnen en dat betekende natuurlijk lekker veel naar buiten. Lekker spelen en genieten van de zon. De zondagen spendeerde ik ook wel wat tijd achter mijn laptop maar ik zie dat niet als iets minder leuks. Ik vind bloggen namelijk nog steeds een toffe hobby.

Ook aten we natuurlijk een lekker ijsje  bij de plaatselijke ijsboer. Wel op afstand en lekker buiten.

We hebben onze slaapkamer weer even veranderd. De grote kledingkast staat nu in het nisje van de slaapkamer en mijn bureau staan nu bij het raam. Super relaxed want nu is er veel meer licht in de slaapkamer. Ook ideaal als ik foto’s moet maken voor mijn blog.

In de weekenden genoot ik natuurlijk van een lekker wijntje. Dit is op het moment echt een favoriet van mij. Heerlijk ik hou van rosé in de zomer. Ook ben ik begonnen met CBD olie. Hoe dat gaat en of het helpt bij hormonale klachten ga ik je nog uitgebreid vertellen in een artikel. We zaten lekker veel buiten en de plantjes staan zo mooi in bloei. Echt een genietmoment.

Ik kan zo genieten van de weekenden met mijn gezin. We gingen een dagje naar het strand. Dit was eigenlijk de eerste keer dat wij met alle maatregelen weer een terras bezochten. Het viel ons alles mee. De medewerkers hielden goed rekening maar toch was er een hele relaxte sfeer.

Daar moet natuurlijk een hoop gespeeld worden en daar hoort een verfrissend biertje bij. Nog iets waar ik heel blij van werd de afgelopen maand. Een nieuw camerafunctie op mijn telefoon. Je drukt op de knop van je camera en deze maakt meteen een paar enkele opname achter elkaar. Zo zit er altijd wel een goede tussen. Scheelt een hoop heen en weer geloop haha.

Ook maakte ik het balkon weer gezellig. En de kindjes speelde super veel buiten met hun vriendjes. Kijk Sara eens poseren zo schattig.

We bezochten ook de Bubble jungle nog in de maand juni.  Met gepaste maatregelen uiteraard.  Eigenlijk was dat heel relaxed omdat je maar met veel minder mensen was. We gingen gezellig met een vriendin met haar kindjes.

Ook maakte ik weer wat gezonde eetmomenten klaar, zoals deze smoothiebowl. Het recept deel ik nog wel even op stories of blog. Ik maakte ook deze geroosterde kikkererwten.  Wat ik daarvan vond?? Mwah niet heel erg lekker om eerlijk te zijn, maar we hebben het een keer geprobeerd 😉

Verder heb ik natuurlijk ook veel gewerkt en wordt het langzaam aan weer drukker met collega’s.  Dat is wel weer erg gezellig.

En ontdekte ik ook nog een leuk stadstuintje vlak bij mijn werk. Waar ik lekker kan lunchen bij mooi weer. Daar kan ik heel blij van worden.

Dit waren mijn hoogtepunten van Juni. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in mijn leven. Tot snel!

Volg je mij al op Facebook,  Twitter en Instagram?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.