Site Loader

Dit artikel is best wel lastig om voor mij te schrijven en staat al wat langer in mijn concepten. Ik zal namelijk eerlijk zijn tegen jullie als lezer. Een tijdje geleden heb ik verteld op mijn blog dat ik mijn eigen webshop ging lanceren. Die is even online geweest maar al snel kwam er roet in het eten. En heb ik de webshop offline gezet. 

Ik heb het rete onderschat. Ik heb niet kunnen slagen in mijn plannen en ging er steeds meer tegenop zien om mijn plannen te realiseren. Dit kwam door bepaalde factoren van buitenaf. Het financiele plaatje had grote invloed maar ook mijn pms klachten die vaak de kop op staken waren niet te voorspellen. Ik was dus verplicht om een baan te zoeken om financieel te kunnen bijdragen en mezelf meer rust te geven.

Omdat ik zo baalde van de webshop en het voelde als falen, heb ik het resultaat ook nooit aan jullie laten zien en dat ging knagen aan mij. Ik had namelijk op mijn blog een belofte gedaan. Ik wil oprecht en eerlijk naar jullie als lezer zijn. Voor jullie onderhoud ik ten slotte deze blog.

Er is in de tussentijd een hoop veranderd. Ik werk alweer een tijdje voor mijn huidige baas en heb het naar mijn zin. Ik verdien goed en de webshop is van de baan. Ik heb het geaccepteerd en ben blij met hoe de situatie nu is. Ik zie het ook niet als falen maar meer als een leermoment voor mezelf. Dit is dus niet wat ik ga doen in de toekomst. Er liggen andere uitdagingen op mij te wachten.

Wat betekent dit voor mijn blog?

Mommy Stories ligt mij natuurlijk nog altijd aan het hart. Dit heb ik zelf opgezet en ga ik niet zomaar opgeven. Enerzijds is het natuurlijk nog altijd een droom om hier mijn werk van te kunnen maken maar anderzijds is niet alles positief aan thuiswerk. Zo mis je een hoop sociale contacten en ik weet van mezelf dat ik die juist nodig heb.

Voor nu ben ik heel blij hoe het gaat met mijn huidige baan in de horeca en daarbij het runnen van mijn blog. Dit blijft voor nu bij een hobby. Zo leg ik voor mezelf niet zo’n hoge druk op het bloggen en blijft het ook leuk. Natuurlijk sluit ik niets uit maar in het kader van mindfulness is het nu goed.

Heb jij wel eens iets beloofd en niet kunnen waarmaken? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia💕

 

Mommy Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!