Bookazine #1

Een nieuwe rubriek, want ik ben dol op lezen. De aankomende tijd wil al mijn gelezen exemplaren met je delen. Als je mij wat langer volgt weet je dat ik een fervent lezer ben van alles wat zoetsappig is. Ik houd van romans met een hoog feel good gehalte. Natuurlijk mag er wel een spannende twist aanwezig zijn in het boek en van een kleffe romance tussen man en vrouw ben ik ook niet vies.

Zo heb ik alle delen van fifty shades binnen een mum van tijd gelezen en vond het jammer dat de triologie ten einde was. Ook ben ik een grote fan van Sophie Kinsella. Ze schrijft met humor, en ik kan mij goed vinden in de personages. Het zou mij ook zo kunnen overkomen. Ook haar delen heb ik allemaal gelezen, en er is een nieuw deel uitgekomen dus dat wordt weer genieten ‘s avonds op de bank of in bad.

Miss Communicatie

Het eerste boek wat ik met je ga delen is ook een fantastisch wegleesboek. Miss communicatie is een roman met veel humor en snelheid. Het is zeker een aanrader onder alle bloggers want er zijn zeker herkenbare situaties en gedachtengangen.

Waar gaat het boek over?

Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, de kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur. Voor research gaat ze naar een Twitterparty in Noordwijk. Op de dansvloer loopt Didi knappe Joep tegen het lijf en ze is opslag verliefd. Maar klopt alles wel aan Joep? Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt ze de schokkende waarheid.

Ik vond het een heerlijk boek. Vlot geschreven en je denkt misschien dat het vrij zoetsappig is maar het plot heeft een spannende wending. Ook de gedachtengangen van Didi zijn herkenbaar als blogger zijnde. Ineens heeft ze een fantastische insteek voor een nieuw artikel en dat ze geen letter op papier krijgt is ook een zeer herkenbaar punt.

De auteur is Astrid Harrewijn en ze heeft nog meer romans op haar naam staan. Miss Communicatie is het eerste deel in een serie over de drie vriendinnen Didi, Lein en Iris. De andere delen: Miss Match en Miss Verstand. Ik heb het boek in drie avonden uit gelezen dus dat zegt genoeg voor mij. Ik kan helemaal in een boek wegduiken en dat geeft mij zoveel rust en ontspanning. Ik kan nu al niet wachten om aan een nieuw boek te beginnen.

Ken jij de serie van Astrid Harrewijn? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Ik ben niet zo’n fan van Astrid Harrewijn, en laat haar boeken daarom meestal links liggen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.