Persoonlijk Vlog

DAGVLOG #3 | Tandarts, zwemles en haarverfroutine

Ik heb mijn camera er weer bijgepakt. Ik heb een dagje gevlogt en neem jullie weer gezellig mee! In de ochtend deed ik wat Sint inkopen, in de middag moest ik naar de tandarts met de kindjes en naar zwemles met zoonlief. En ‘s avond zet ik mijn haartjes in de verf. Kijk je gezellig mee?

Dagvlog #3 | Tandarts, zwemles en haarverfroutine

https://youtu.be/Cv-w1DwfYts

Ik wil best vaker vloggen, ik ben aan het overwegen om weekendvlogs te maken. Vinden jullie dit ook leuk om te zien? Of overbodig omdat ik ook weekoverzichten plaats? Laat het mij even weten want ik ben heel benieuwd naar jullie feedback. Ik weet dat ik nog flink kan verbeteren op het gebied van video maken, doe het eigenlijk ook voor de lol.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om deze video te bekijken. Zoja doe dan een duimpje omhoog. Je kunt je natuurlijk abonneren om mijn You Tube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende video!!

Liefs,

Patricia ❤

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Pinterest en You Tube?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.