Mijn dankbaarheidslijstje van juni 2020

Mijn dankbaarheidslijstje van juni 2020

Ik wil weer wat vaker positieve lijstjes gaan delen. Juni is nog niet voorbij, maar toch wordt het tijd voor een blij lijstje. Op instagram zag je vast wel voorbij komen dat ik even wat dipjes had op verschillende vlakken. De hormonen speelde lekker op een week vooraf mijn menstruatie en ik had echt maar dan ook echt nergens zin in. Ik was een pain in the as voor mijn gezin en als ik er zo op terug kijk kan ik er gelukkig wel heel luchtig over zijn. Ik deed zeg maar wat ik moest doen en dat was het zo’n beetje.

Maar terugkijken heeft niet zo veel zin en klagen al helemaal niet. Tijd om wat positiviteit de wereld in te gooien. Ondanks dat ik mij soms zwaar @#$%^%$##%^ voel, zijn er altijd momentjes waar ik toch wel even heel blij van wordt. Ik ga ze met je delen. Waar ben ik afgelopen maand allemaal dankbaar voor geweest en werd ik vooral heel blij van!

Mijn dankbaarheidslijstje van juni 2020

♥ Dat ik elke dag thuis kom uit werk en mijn man heeft weer een heerlijke maaltijd op tafel gezet. 

♥ Dat mijn contract verlengd is met een jaar woohoooo ondanks de crisis.

♥ Mijn zoon die zo groot wordt dat hij ineens geen zoen meer wil van zijn moeder bij het naar school brengen, iets met loslaten ofzo?

♥ Nieuw series ontdekken op Netflix

♥ Dat ik bijna 5 km aan een stuk kon hardlopen #trots op mezelf

♥ Dat ik binnenkort weer naar de sportschool kan.

♥ Dat ik weer een record heb behaald met mijn statistieken op GA.

♥ Op mijn dochter die alles maar dan ook alles zelf wil doen, en deze mama dat natuurlijk super goed van haar vind.

♥ Avondrituelen met een hoop zelfzorg

♥ Dankbaar voor de weekenden met het gezin, ondanks de afgelopen tijd het soms moeilijk was door het vele thuis blijven, maar we altijd wel weer iets verzonnen om ons te vermaken.

♥ Dankbaar voor onze gezondheid, zeker nu.

♥ Dankbaar dat jullie mijn blog nog steeds weten te vinden.

♥ Dankbaar dat we langzaam aan het versoepelen zijn met de regels.

♥ Dat we vandaag een heerlijke stranddag hebben gehad en ik mij voel als herboren. En de kindjes ook.

Waar ben jij dankbaar voor geweest de afgelopen tijd?

Volg je mij op Facebook, Twitter en Instagram?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.