De leukste hotspots van Leiden (Met gratis wifi)

De laatste tijd ben ik wat vaker buitenshuis aan het bloggen.  Ik vind het super motiverend om in een andere omgeving te werken. Ik ben productiever en krijg hierdoor ook meer inspiratie. Ik ben meestal te vinden in Leiden en vandaag deel ik dan ook de leukste hotspots met gratis wifi van deze prachtige stad. Kijk je gezellig mee?

Anne & Max

Anne & Max vind ik een hele fijne hotspot in Leiden. Je kunt hier zeven dagen in de week terecht voor een ontbijtje, koffie, taarten maar ook de heerlijkste lunches. Ik ben al een paar keer mijn werkdag begonnen met een cappuccino en een scone met clotted cream en vruchtenjam. Echt een goed begin van een productieve werkdag. Je hebt het idee dat je in een gezellige huiskamer terecht bent gekomen. Anne & Max is al vanaf 08.00 tot 18.00 uur geopend.

Anne & Max – Gangetje 2

Doppio Espresso Leiden

Deze knusse espressobar vind je in de drukke Haarlemmerstraat. Het is klein maar fijn. Je kunt hier de heerlijkste koffie’s en lekkernijen nuttigen. Maar ook rijk belegde broodjes en vitaminerijke sappen staan hier op het menu. Wil je die heerlijke koffie ook thuis nuttigen? Koop dan gewoon je koffiebonen bij Doppio. Makkelijk, handig en lekker. Er zijn hier volop stopcontacten voor je laptop en uiteraard gratis wifi.

Doppio Espresso – Haarlemmerstraat 62

Roos, Taste & smile

Deze hotspot staat nog op mijn lijstje om te bezoeken. Ik ben er dus zelf ook nog niet geweest. Ik heb er wel al veel over gehoord, en als ik de website bezoek krijg ik meteen zin in zo’n heerlijk gezond ontbijtje. Het grappige is dat je bij Roos de hele dag kunt ontbijten, lunchen of iets er tussenin. Ook kun je hier terecht voor de overheerlijkste taarten en natuurlijk de beste gezette koffies. Roos werkt met locale en biologische producten.

Roos, Taste & Smile – Botermarkt 12

Bagels & Beans

Bagels & Beans zit op twee locaties in Leiden. Wil je voor de wat knussere variant gaan, bezoek dan de locatie aan de Haarlemmerstraat. Wil je wat meer ruimte om je heen kies dan voor de locatie op de Maarsmansteeg. Ik ben dol op Bagels en bezoek dan ook graag deze hotspot. Lekkere koffie’s, goed eten en veel gezelligheid maken deze hotspot tot een fijn werkadres.

Bagels en Beans– Maarsmansteeg 8 en Haarlemmerstraat 38

De Waag

Dit imposante gebouw is een begip in Leiden. Niet alleen is dit elk jaar het huis van Sinterklaas maar ook kun je hier met Leidens ontzet haring en wittebrood ophalen. Nog niet zo lang geleden is de Waag omgetoverd tot een mooie horeca gelegenheid met een prachtig interieur. Wil je op de dag nog wat werk verzetten dan is dit de ideale locatie. De waag is geopend voor koffie, lunch en diner van 10.00 tot 01.00 uur.

De Waag – Aalmartkt 21

 

Ik vind thuis werken ook fijn, maar dan moet er niemand om mij heen zijn. Pas dan kan ik mij goed concentreren. Ik vind het op een gegeven moment wel wat saai als ik een paar uur zit. Misschien komt dat ook omdat ik niet echt een aparte werkruimte heb thuis. Mijn bureautje in mijn slaapkamer is fijn maar wel heel klein. Ik zou mijn werkplek graag wat rustgevender zien. Zoiets als dit bijvoorbeeld.

Leuk project voor het nieuwe jaar😉.

Als ik in een andere omgeving werk ben ik gemotiveerder en verzet ik gewoon meer werk. Ik kan zo drie uur ongestoord lekker door gaan. Zeker in de wintermaanden kan ik erg genieten van het geroezemoes om mij heen. En als ik trek heb bestel ik gewoon een lekkere lunch en slurp ik nog wat van mijn kopje koffie.

Werk jij ook wel eens buitenshuis of heb jij een prachtige werkplek? Ik ben benieuwd, laat het mij weten in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

Comments

  1. Roelina says:

    Leuke spots. Ik heb beiden niet, geen tijd (vanwege full time job) om buitenshuis te werken. En ook nog geen eigen, mooie werkplek. Maar die laatste gaat er wel komen hoor 🙂

    1. Patricia Patricia says:

      Ja vind ik ook. Ja een eigen werkplek is toch wel heel fijn. Ik ga de mijne maar eens pimpen binnenkort😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.