De perfecte handtas voor een avond uit….

Als het gaat om handtassen, heb ik er de afgelopen jaren een hoop versleten. Ik kan niet zonder handtas. Van klein exemplaar tot heuse hutkoffer, ik moet iets bij mij hebben waar ik al mijn spullen in kan vervoeren. Je weet immers nooit hoe een dag verloopt. Ik houd mij eigenlijk nooit echt vast aan één model. Als al mijn spulletjes er maar inpassen voor welke gelegenheid dan ook.

Naar mijn werk kies ik meestal voor een shopper waar wat meer spullen in passen. Sowieso draag ik andere kleding op mijn werk en dat moet natuurlijk allemaal mee. Ook heb ik altijd wel een toilettasje met een paar beauty items in die tas zitten. Ik werk in de horeca en dan is het wel zo fijn om je op sommige momenten even te kunnen opfrissen. Wat wel een hele nare eigenschap is van mij, ik kan big shoppers nooit netjes houden. Ik liet al eens eerder zien in een ‘what’s in my bag’ artikel wat dan ongeveer de inhoud van mijn tas is. Ik ben het type dat van alles in mijn tas gooit en het er daarna ook niet meer uithaalt. Elke keer neem ik mij voor om mijn nieuwe tas netjes en clean te houden maar het is tevergeefs en gewoon een tikkeltje luiheid.

Als ik een avondje uit ga met vriendinnen of lekker uiteten met manlief draag ik graag een kleiner exemplaar. Ik had nog wel een handtasje maar daar was ik een beetje op uitgekeken. Het mocht tijd worden voor een nieuw exemplaar maar dan wel een tas met een wat chiquere uitstraling. Het liefst in een zwarte kleur want zwart is trendy en blijft tijdloos.

Tijd voor een nieuw exemplaar

Ik keek online wat rond bij verschillende webshops en ik moet eerlijk zeggen dat het nog best een lastige keuze vond. Maar uiteindelijk heb ik toch een tof exemplaar kunnen vinden op Koopjesaap.nl

Koopjesaap is een webshop met diverse producten in verschillende categorieën. Denk aan speelgoed, sieraden, zonnebrillen, handtassen maar ook sportartikelen en elektronica. Koopjesaap heeft een iets langere levertijd maar heeft altijd flinke kortingen en altijd gratis verzending.

Ik ben echt superblij met deze nieuwe handtas. De maat is precies waar ik naar op zoek was. Niet te groot en niet te klein. Perfect voor een gezellige avond uit of een datenight met manlief. Dan heb je niet meer nodig dan een telefoon (want hey je blijft een blogger ;-)), een lippenstift en wat geld. Benieuwd of ik deze wel netjes kan houden!

Wil jij nog meer korting? Toffe Actie!!

Wil jij nou ook zo’n toffe tas of een ander gaaf item bestellen op www.koopjesaap.nl dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag 10% korting weggeven aan mijn lezers. Laat even in een reactie onder deze blog weten als je dit wilt en ik stuur je privé de kortingscode door. Zo kun je met nog meer korting shoppen! Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jij hebt geshopt.

Heb jij liever een grote of een kleine handtas en wat vind je van mijn nieuwe exemplaar? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Koopjesaap.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.