De snack Tag | Mijn guilty pleasures of toch niet….?

Op Made by Malou kwam ik deze  snack tag tegen. Oorspronkelijk komt deze tag van Merel van Lotus Writings.  Ik houd persoonlijk erg van snacken, ik ben vooral een zoetekauw. Ik weet alleen ook dat het gruwelijk slecht is voor mijn hormoonbalans. Dus ik probeer het een beetje in toom te houden met suikervrije chocola en gezonde koekjes. Maar soms ben ik daar ook even klaar mee en kan ik mij ook te buiten gaan aan een lekkere zak chips of een echte reep Verkade. Lees je mee met mijn Guilty pleasures?

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Wij komen eigenlijk zelden in een fastfood restaurant. Een keer per jaar is veel. Nu scheelt het ook wel dat onze kinderen helemaal niet zo gek zijn van patat en hamburgers. Dus dat maakt het wel wat makkelijker. Geef maar een lekkere stampot aan Lars en Sara maak je blij met een bord pasta.

Zoete of zoute popcorn?

Absoluut zoute popcorn. Hoewel ik een flinke zoetekauw ben vind ik zoete popcorn niet te eten. Zeker niet zo’n grote bak in de bioscoop. Nee geef mij maar lekkere zoute popcorn. Trouwens een tip, haal popcorn in huis om zelf te poppen. De kinderen vinden het fantastisch en je kunt het ook eten zonder suiker of zout. Dan is het ook nog eens meteen een gezonde snack.

Wat is je favoriete ijsje?

Ik vind dan zo’n ouderwetse cornetto heel lekker. Die blijft lekker oldschool,  niks meer aan doen en lekker zo laten. En dan vooral dat laatste hapje met dat puntje chocola onderin.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt.

De lekkerste taart is voor mij niet echt een grote taart, maar zo’n klein chocolade lava taartje. Ken je die chocotaartjes met een warme lopende vulling en dan een bolletje sorbetijs erbij. Daar kun je mij wel voor wakker maken. Overigens vond ik dit wel een erg passende afbeelding. Zo gaat het er hier in huize Verbree gegarandeerd aan toe.

Thuisbezord.nl of zelf iets te snacken maken?

Dan kies ik toch voor thuisbezord.nl. Zo af en toe op Zondagavond als we beide geen zin hebben om te koken. Dan bestellen we of pizza of chinees. De kinderen zijn dan helemaal door dolle heen. Die zijn beide overigens gek op bami.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Dan kies ik toch voor een kaasplankje. Wij komen uit de horeca en we houden allebei van buitenlandse kazen. Vooral die lopende Franse stinkkazen zijn favoriet. En ik ben trouwens ook een liefhebber van Blue Stilton. Met Kerst komt er zeker een kaasplankje op tafel.

Wat is je favoriete tussendoortje?

De laatste tijd ben ik op de gezonde tour en eet ik graag een avocado als tussendoortje. Maar het komt ook wel eens voor dat ik trek heb ik zoetigheid, dan ga ik meestal voor een banaan. Het enige moment wanneer ik mij niet aan mijn regels houd is ‘s avonds na het eten bij de koffie. Dan eet ik altijd iets zoets. Dan mag ik van mezelf ook dat slechte koekje of dat stukje chocola.

Warme of koude appeltaart?

Een beetje er tussenin, kan dat ook? Ik houd niet van ijskoude appeltaart maar gewoon lekker op kamertemperatuur. Appeltaart uit de magnetron vind ik echt not done! Net uit de oven is natuurlijk weer een ander verhaal. Vaak vind ik de geur nog lekkerder dan de smaak.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Bitterballen, als het borreltijd is natuurlijk. Maar meestal een wit wijntje, biertje en een portie bitterballen of gemengd bittergarnituur. Krijg er ook meteen trek in.

Welke snack ligt er naast je patat?

Een kaassouffle, dit schijnt ook een echte vrouwensnack te zijn. Ik eet al jaren een kaassouffle naast mijn patat en soms nog een broodje gezond voor de vitamientjes 😉

Wat is je favoriete chips smaak?

Ik vind een hoop smaken lekker maar de goedkoopste paprika ribbelchips van de Dirk staan dan toch wel op de eerste plaats.

 Ik ben benieuwd naar de antwoorden en tag bij deze Gera en Michelle! Houden jullie ook van snacken dames?

Wat is jouw favoriete snack? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 

Comments

  1. Avatar Roelina says:

    Leke ingevuld! Mijn favoriete taartje is ook zo’n lava taartje. Man, man wat lekker.

  2. Avatar Merel says:

    Leuk dat je de snack hebt overgenomen.
    Ah, die Cornetto’s idd. Mijn zusje en ik aasden vroeger altijd op het puntje van mijn ouders haha, ik baalde stiekem een beetje dat niet het hele ijsje uit hoorntje met chocola erin bestond 😀 En grappig van die kaassoufflé, nooit geweten dat het een vrouwensnack is. Maar ik vind hem inderdaad ook heel erg lekker.
    Merel onlangs geplaatst…Kidizoom Flix van VTech | Maak nu kans op jullie eigen robotvriendje!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.