De ‘Summer Tag’ | Iets met zon, zee, stand, slippers en nog meer zon….

Mijn lieve collega blogger Mirjam van Met Mirjam had laatst een zomerse ‘Tag’ online staan. Met de zomerse temperaturen dacht ik laat ik deze ‘Tag’ eens overnemen.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Van de ijssalon is dat meloen en chocola. Ook houd ik erg van Pichtache en hazelnoot. De mindere smaken van ijs vind ik aardbei en framboos. Dat vind ik alleen vers lekker. Wat ijsjes uit de supermarkt betreft vind ik magnum en het ouderwetse raketje toch het lekkerst. Die Hollandse raket vind ik trouwens niks. Veel te zoet.

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?

Rokjes, jurkjes, slippers, en shorts. Allemaal kledingstukken in het teken van de zomer. Heerlijk ik hou er van.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Rose en Gin tonic. Maar een witbiertje op het terras gaat er ook wel goed in hoor.

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?

Dat is toch wel naar het strand gaan. Wat ik dan wel jammer vind is dat iedereen dan meestal het zelfde idee heeft en het net een mierennest is van krioelende mensen. Ik ben dan veel te bang dat ik mijn kinderen kwijt raak. Wij gaan meestal naar een meertje. Daar heb ik iets meer overzicht.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Ik ben de laatste tijd best wel van de naturel look. In ons lange weekend op Teschelling heb ik helemaal geen make up gedragen. Maar in de zomer vind ik een beetje poeder, blush en mascara genoeg. Naar het stand uiteraard niets. Alleen zonnebrand.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

In de zomer zijn wij het liefst aan het BBQ ‘n. Maar dat gaat bij ons thuis helaas niet meer. Op vakantie halen we dat altijd dubbel en dwars in. Vis en vlees het gaat er allemaal op. En natuurlijk een lekkere salade erbij.

Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?

 Zelf ijsjes maken. Toevallig komt er binnenkort weer een ijsjespost online. Ik vind het leuk om te experimenteren met gezonde dingen die ook nog eens heel lekker zijn.

Wat voor geur draag je `s zomers?

Op dit moment even geen. Het word hoogtijd om eens even een lekker zomergeurtje uit te kiezen bij Douglas. Maar ik hou van frisse geuren in de zomer. Niet te zwaar en te zoet.

Welke plannen heb je voor de zomer?

Wij gaan deze vakantie niet op vakantie. We zijn wel twee weken vrij en die besteden we aan het huis. We willen nog wat klusjes doen die te lang zijn blijven liggen. En we gaan natuurlijk ook nog lekker dagjes weg met de kinderen. Een leuk vooruitzicht in ieder geval.

Wat is jouw favoriet in de zomer? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Huismama says:

    Ook al zo’n leuke tag! Ik denk dat ik deze ook over ga nemen haha!

    1. Patricia Patricia says:

      Ja hij is leuk en lekker vrolijk! Ben benieuwd naar je antwoorden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.