Persoonlijk

Dekt de naam ‘Mommy Stories’ de lading nog wel?

Tijd voor een artikel met mijn onzekerheden, twijfels en gedachten. Al een tijdje loop ik met een idee in mijn hoofd en dat idee wil mij op de een of andere manier niet meer los laten. Het gaat over mijn blog, zoals deze nu is. Ben ik nog wel tevreden met mijn website en dekt de naam ‘Mommy Stories’ überhaupt nog wel de lading?

Al eerder had ik twijfels over mijn blog. Natuurlijk heb je allemaal wel eens een dipje in het bloggen. Ik heb ze vaak genoeg. De kunst is dan om juist alles even los te laten om er daarna weer met een frisse blik tegenaan te kijken. Vaak stroomt de inspiratie dan wel weer vanzelf voort. Als je mij een beetje kent ben ik niet van het structureel posten. Ik blog gewoon wanneer ik zin heb.

Laatst had ik weer zo’n dipje. Maar ondanks dat ik al een tijdje niet had geblogt, de zin kwam ook niet echt terug. Althans de zin in het delen wel, maar niet op de blog Mommy Stories.  Klinkt dit raar? Ik heb gewoon heel veel twijfels of ik wel door moet gaan.

Mijn interesses zijn veranderd merk ik. Ik ben deze ‘mama-blog’ begonnen omdat mijn kindjes nog klein waren. Ik merk dat ik steeds minder deel van mijn kinderen en dus de naam van de blog niet zo relevant meer is.

Wat dan wel?

Tja stiekem weet ik dat wel. Mijn interesses liggen meer in het delen van content over leefstijl, gezonde voeding, hormonen en selfcare. Allemaal factoren en onderwerpen waar ik eigenlijk elke dag mee bezig ben. Nog steeds probeer ik door gezonde voeding het beste uit mezelf te halen om zo een juiste hormoonbalans te creëren. Waarom mijn leefstijl niet delen met andere vrouwen? Misschien heb jij er iets aan? Natuurlijk ook inclusief de valkuilen😁. Ook ik ben maar een mens en val heus wel eens terug in mwah geen zin of lekker met een zak chips op de bank. De kunst is om een goede balans te vinden.

Hormonen blijven mij intrigeren. Zeker omdat ik er zelf veel mee te maken heb iedere maand weer, wil ik hier ook meer over delen en meer over leren. Ik wil mezelf ontwikkelen op dit gebied om mijn lichaam nog beter te kunnen begrijpen. Zodat ik uiteindelijk de beste versie van mezelf kan zijn. En dit kan overbrengen naar andere vrouwen.

Gaan er dan dingen veranderen?

Tja de twijfel blijft, ik wil heel graag dingen veranderen maar laat ik het rustig aan doen. Ga ik verder met deze website? Of zet ik iets heel nieuws op? Ik twijfel gewoon heel erg tussen dit alles en het leek mij op z’n plaats om dit toch even te delen. Maar belangrijk is, niet te veel ineens willen. Wel dromen najagen en die dromen volgen door kleine stapjes te zetten. Zo behaal je elke keer weer een doel waar je tevreden een streep door kunt zetten. En zo kom je ook bij het uiteindelijke doel wat je wilt behalen.

Heb jij ook wel eens twijfels en wil je dan ook net als ik ineens alles omgooien?

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Avatar

  Omg! Same! Dit gaat over mij, haha 😉
  Maar echt. Ik heb precies wat jij schrijft ook al de hele tijd. Ik heb het gevoel dat ik mijn blog een beetje “ontgroeid” ben en ik heb dus ook steeds in mijn hoofd om iets op te zetten mbt (mijn) schildklierproblemen de hormonale disbalans die daar bij komt kijken en mijn kennis en ervaringen ermee. Maar ja ik weet ook niet precies of en hoe ik dat zou willen doen… 🙄

  1. Mommy Stories
   Mommy Stories says:

   Hi Wendy, wat bijzonder dat we beide hetzelfde hebben. Ik heb dat dus ook, ik ben mijn blog ontgroeid en wil iets nieuws. Ik ga je even mailen binnenkort, misschien kunnen we samen eens bomen. Fijne dag verder 🙂

   1. Avatar

    Oh lijkt me super leuk, Patricia! Gaan we doen 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.