Denksport voor Kids! Puzzelblok en kleurblok voor meiden | Review + Winactie (Gesloten)

Denksport is welbekend bij de meeste. De puzzelboekjes die altijd meegaan op vakantie. De kruiswoordpuzzel of de woordzoeker, iedereen heeft wel eens zo’n puzzel gemaakt toch. Ik in ieder geval wel. Ik vond het altijd heerlijk om even no nonsens wat woorden weg te strepen of even goed na te denken bij een kruiswoordpuzzel. 

Denksport komt nu met iets nieuws! Denksport voor de kids. Ik kreeg twee gave boekjes thuisgestuurd om te reviewen. Een puzzelblok voor meiden van acht tot twaalf jaar, en een kleurblok voor meiden van alle leeftijden.

Omdat het puzzelblok voor de wat oudere meiden is, en ik geen kinderen heb in die leeftijdscategorie, kwam Donna (12), de grote nicht van Lars en Sara de boekjes eens onder de loep nemen. Ook zit er nog een toffe winactie aan vast dus lees snel verder!!

Afgelopen maand heeft Denksport haar gehele Junior collectie gerestyled. Hierdoor is een eigentijdse, speelse, frisse look ontstaan die kinderen aanspreekt. Binnen deze collectie zijn 2 titels speciaal voor Meiden! Een kleurblok voor meiden; Mijn Modefabriek en het nieuwe Puzzelblok voor meiden.

Mijn Modefabriek, Kleurblok voor meiden

Dit is een kleurblok voor meiden van alle leeftijden. Persoonlijk vind ik het kleurblok toch geschikter voor meiden tussen de zes en twaalf  jaar. De plaatjes zijn hip met de nieuwe trends op modegebied. Tassen, schoenen, hele winkeletalages, catwalks en goed gevulde kledingkasten.  En natuurlijk toffe outfits.

Wat vind het testpanel?

Donna en de kleintjes vonden het een leuk kleurblok. Vooral Donna vond de plaatjes op modegebied erg leuk om te kleuren.

Zeker geschikt om op twaalfjarige leeftijd ook nog in te kleuren. Lars was wat minder geïnteresseerd maar ja dat is logisch, hij is een jongen. Sara vond het ook al fantastisch om de plaatjes in te kleuren. Wat zeker een pluspunt is, is dat je de kleurplaten er uit kunt scheuren. En er staat echt voor elk wat wils!

Puzzelblok voor meiden, van acht tot twaalf jaar

Het puzzelblok werd ook grondig getest. Het is een puzzelblok vol met puzzels zoals woordzoekers, sudoku’s, doolhoven en leuke kleur en tekenopgaven. Achterin het blok zitten twee gratis stickervellen waar je de puzzels mee kunt invullen. Ook dit boekje werd goedgekeurd door Donna. Vooral de schoenen waren favoriet. Ook bij dit blok kun je de bladzijde er makkelijk uitscheuren via de stippellijn, en samen puzzelen is natuurlijk nog gezelliger!

Een veelzijdig boek vol met hippe plaatjes van deze tijd voor echte meiden. Het puzzelblok is echt geschikt voor de leeftijd van acht tot twaalf jaar, of natuurlijk met je kleine nichtje! Beide boeken zijn verkrijgbaar bij de winkels en de Denksport webshop voor €4,75 en €4,95 per stuk.

Maar het toffe is dat ik de set van twee mag verloten onder mijn lezers!

Winactie

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet met de winactie, en vertel voor wie jij de boekjes wilt winnen. (Gebruik een geldig emailadres voor contact)
 • Like Mommy Stories op Facebook
 • Voor extra kans zou ik het leuk vinden als je Mommy Stories volgt op Twitter
 • Niet verplicht, maar het delen van deze actie is natuurlijk super lief!

Maandag 4 September maak ik de winnaar bekend op mijn Facebook pagina.

Iedereen veel succes!!!

Liefs,
Patricia

Comments

 1. melissa says:

  Wat een leuke winactie. Ik heb hier een echte knutselkont thuis van bijna 7 jaar die hier zeker weten heel blij van zal worden. ik volg uiteraard via fb 🙂 liefs melissa

  1. Patricia Patricia says:

   Leuk dat je meedoet 😊!!

 2. Sharon de Ridder says:

  Wat een leuke boekjes! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 7 jaar; dan leggen we het puzzelboekje nog wel even aan de kant voor de volgende vakantie 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.