Heb ik mijn doelen behaald voor 2019

Heb ik mijn doelen behaald voor 2019

Zoals elk jaar schrijf ik aan het einde van het jaar een lijstje met mijn doelen voor het jaar erop. Dat lijstje gaat er ook dit jaar weer komen. Doelen op persoonlijk vlak maar ook wat betreft werk en bloggen. Het leek mij leuk om ook eens terug te kijken op zo’n lijstje en te kijken of ik die doelen ook behaald heb. Vorig jaar schreef ik een artikel met mijn blogdoelen voor 2019. Ben ik er in geslaagd om al deze doelen te realiseren? Ik ga ze met je doornemen.

Heb ik mijn doelen behaald voor 2019?

Mezelf meer ontwikkelen met video maken

Ik denk dat dit wel redelijk is gelukt. Ik heb inmiddels wat vlogs online gezet. Hoewel de eerste paar echt bagger kwaliteit zijn. Ben geen profi maar ik vind vloggen heel leuk om te doen, echter is het een tijdrovende bezigheid.  Mijn kinderen hebben er ook veel plezier in. Zolang hun het leuk vinden blijf ik lekker doorgaan met af en toe een video opnemen. Gewoon wanneer ik zin heb.

Mij verdiepen in een betaald thema

Oké jongens eerlijk…Dit heb ik echt gedaan, maar het is er nog niet van gekomen om het ook door te zetten. Ik zie best op tegen alle rompslomp die erbij komt kijken om een hele website om te gooien. Ik ben bang dat ik van alles kwijt raak of dat mijn website nooit  meer online komt. Doemscenario’s schetsen kan ik goed he? Haha… Trouwens is het niet zo dat er niets gaat veranderen want binnenkort schittert er hier bovenaan een nieuw logo. Er wordt hard aan gewerkt door een grafisch vormgever.

Om de dag een blog online

Ik probeer het wel, maar zoals jullie hier kunnen lezen blog ik vooralsnog voor mijn eigen fun. Ik heb de druk er een beetje afgehaald voor mezelf en dat was vorig jaar nog niet aan de orde. Ik dacht als ik maar om de dag geforceerd een blog online zet, dat mijn bezoekersaantallen door het dak zouden vliegen.  Natuurlijk is gestructureerd bloggen wel beter voor je cijfers maar er moet ook zeker plezier blijven. Voor nu plaats ik er drie per week, naast mijn baan is dat nu gewoon  genoeg.  Alles wat ik meer publiceer is mooi meegenomen. En trouwens mijn bezoekers gaan hartstikke goed op het moment.

Meer reageren bij andere bloggers

Nope niet behaald.  Daar ben ik gewoon eerlijk in. Veulste weinig tijd voor. Ik plaats vaker reacties op Instagram.

Een event bezoeken en andere bloggers ontmoeten

Ook daar is nog steeds niet van gekomen. Shame on me!!!🙈 Eigenlijk best wel erg want ik heb al een paar keer geroepen dat ik nu eindelijk eens naar blogger by Nature wil. Zou het er dit jaar dan eindelijk van komen?

Werken aan mijn foto’s voor de blog en Instagram

Ja deze kan ik wel afvinken vind ik. Ik probeer echt al mijn foto’s zelf te maken. Sowieso voor Instagram. Voor een artikel wil ik nog wel eens voor een beeldbank kiezen. Qua bewerking kan ik nog een hoop leren maar ik denk dat het plezier wat ik er uit haal ook heel belangrijk is. Fotograferen zou echt een tweede hobby kunnen worden van mij.

Met Facebook en Instagram naar 1000 likes en 1000 volgers

Pfff nee echt een doel wat niet te behalen is voor mijn gevoel. Zeker Instagram waar ik toch best wat tijd insteek groeit niet. Soms word ik daar best onzeker van. Heb jij nog een tip voor mij? Ik ben al een tijdje bezig met Pinterest, daar draait het niet zo om volgers maar meer om mooie plaatjes. Het schijnt dat er best veel bezoekers via dit social media platform naar je blog kunnen komen.

Uiteindelijke conclusie, drie van de zeven doelen heb ik behaald.  Nou best iets om trots op te zijn toch?

Hoe zit het met jouw doelen van 2019? Heb je ze behaald of toch niet echt.

Liefs,

Patricia

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.