Shoppen

Een blijk van waardering willen we toch allemaal?

Het is een gegeven! Waardering krijgen voor iets dat je zelf hebt gemaakt. Waardering krijgen voor iets wat je zelf hebt verzonnen. Waardering krijgen voor alles wat je voor een ander doet. Waardering krijgen voor je werk. Waardering krijgen is gewoon heel fijn en geeft je een lekkere boost positieve energie en motivatie om door te gaan met dat gene wat je al doet. 

Eigen onderneming met personeel

In de tijd dat Pascal nog een eigen bedrijf (restaurant) had stond hij aan de andere kant, en had hij best een hoop personeel in dienst. Dat was best nog wel eens een ding. Iedereen heeft zijn eigen karaktertrekjes en soms klikt het met een persoon beter dan met een ander persoon.  Meestal kom je daar later achter en moet je als ondernemer altijd de juiste beslissingen nemen. Die maak je met vallen en opstaan, en dat is goed want daar leer je van.

Ik zie mijn blog ondertussen ook als mijn eigen onderneming. Zeker omdat ik er zo intensief mee bezig ben, het mijn passie is, en ik er zo nu en dan al iets aan verdien. Hoe fijn is het als iemand tegen mij zegt dat ik het goed doe en vooral zo door moet gaan. Het geeft mij zoveel meer motivatie om nog beter te worden in wat ik doe. Nog beter gaan schrijven en nog meer leren over bloggen.

Werknemers in het zonnetje zetten

Heb je personeel in dienst, dan mag je je medewerkers best een blijk van waardering geven. Uiteraard doe je dat al door elke maand een salaris over te maken, maar daar leveren ze ook arbeid voor terug. Het juiste moment om je personeel in het zonnetje te zetten is natuurlijk het einde van het jaar. De feestdagen en dan vooral de kerstdagen.

Een blijk van waardering kan door een mooi woordje persoonlijk tegen diegene te zeggen, maar een mooi cadeau is natuurlijk ook een fijn gebaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi kerstpakket? Op kerstpakkettenplaza kun je je hart ophalen want er is voor ieder wat wils.

Kerstpakkettenplaza is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en met een aankoop steun je ook nog eens jouw goede doel. Er zijn traditionele kerstpakketten maar ook een Ritualspakket, een wellnesspakket of een foodpakket is mogelijk. Wil je geen kerstpakket maar een mooi cadeau? Wat dacht je van een foto op linnen of een tijdschriften bon? Je kunt inspelen op de wensen van je medewerkers. De pakketten of cadeaus kunnen ook geleverd worden in België en in Duitsland en zelfs op particuliere adressen. Makkelijker kan toch niet?

Eigen bedrijf in de toekomst?

Het ondernemerschap is voor nu even niet aan de orde, maar ik zal niet zeggen dat het in de toekomst niet meer gaat gebeuren. Daarvoor stroomt het nog veel te veel door onze aderen en zeker bij Pascal. In welke vorm? Daar gaan we nog eens heel goed over nadenken. Misschien een restaurant voor bloggers….? Niet eens zo’n gek idee😉.  Een feit blijft dat de relatiegeschenken dan al in the pocket zijn!

Heb jij een eigen onderneming en wel eens relatiegeschenken moeten verzorgen,  en zo ja wat heb je gegeven aan je medewerkers? Ik lees het graag terug in de comments.

Liefs,

Patricia

# Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

*Bron Afbeelding: Pixabay

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Avatar

  Het is altijd fijn dat om te horen dat je het goed doet! Geeft je nog meer energie

  1. Patricia

   Klopt zeker. Ik heb dit zeker met mijn blog omdat ik dat zelf vanuit niets heb opgebouwd. Fijn als je dan een blijk van waardering krijgt.

 2. Avatar

  Ik werk als fulltime blogger vanuit huis. Maar mijn man krijgt van zijn werk altijd een ‘kerstpakket’ in de vorm van een cadeaukaart. En daar zijn we altijd erg blij mee.

  1. Patricia

   Ja als je alleen werkt en voor je zelf dan wordt het lastig. Leuk dat je man een cadeaukaart krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.