Een nieuwe werkplek….

Ik ben lekker druk met de voorbereidingen van mijn webshop. Er komt best een hoop bij kijken, maar hoe verder het proces vordert hoe enthousiaster ik word. Mijn blog/webshop is binnenkort toch echt mijn bedrijfje, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe werkplek bij. Een ruime werkplek met genoeg licht en waar ik efficiënt kan werken.

Budget

Omdat ik in de webshop best wat moet investeren, was mijn budget niet heel ruim. Ik snuffelde wat rond op Marktplaats, en al snel zag ik een mooi bureau naar mijn gading. Sterker nog dat bureau moest gewoon van mij worden. Ik deed een bod van vijftig euro en we hadden een deal.

Voor en na

Mijn bureautje hiervoor kwam van Ikea en was eigenlijk al veel langer te klein. Ik zat er best vaak met mijn laptop blogjes te tikken, maar mijn notitieboek met aantekeningen lag maar zielig op de grond of op mijn schoot. Niet handig en zeker niet efficiënt voor in de toekomst.

Ik heb nog geprobeerd om wat extra ruimte te creëren maar het werkte gewoon heel onhandig. Dit bureau staat nu op Lars zijn kamer en doet dienst als legotafel. Jullie zijn ondertussen natuurlijk ontzettend benieuwd naar mijn nieuwe werkplek…tadaaaaa….

Hoe vinden jullie het? Ik ben dol enthousiast, het is licht, het zit prettig omdat het een vrij hoog bureau is en je kunt de hoogte van het bureau zelfs nog verstellen. Het is gewoon een hele fijne plek en dat voor ook nog eens weinig geld. Het bureau is bijna niet gebruikt.

Ook het werkblad is ruim genoeg om mijn werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Werken aan mijn blog en webshop zal nu nog veel prettiger zijn met deze rustige, ruime, lichte werkplek.

In dit hoekje wil ik nog een kastje met lades voor mijn voorraad. Ook komt er nog een klein kledingrek. Jullie zijn ondertussen al denk ik heel benieuwd wat het concept gaat worden. Ik kan je wel vertellen dat het met baby en kind te maken heeft. Ik ga je er binnenkort in een uitgebreid artikel van alles over vertellen. Blijf volgen zou ik zeggen…..

Wat vind je van mijn nieuwe werkplek? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

 

Comments

 1. Wat een fijne werkplek zo!

 2. Avatar Kim van Putten says:

  Leuke werkplek geworden Patricia!
  Daar ga je vast een hoop leuke blogs schrijven!

 3. Avatar Ans Vogelaar says:

  Ziet er heel goed uit, Patries! Alvast veel success met je plannen voor de toekomst, groetjes aan allemaal!

 4. Avatar Roelina says:

  Ziet er erg mooi uit! Een heerlijk plekje lijkt me
  Roelina onlangs geplaatst…Took a break… Roelove’s mamablog is weer in the air!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.