Een ochtend ‘Ukkiepret’

Vorige week stond er een ochtendje theater met mijn peuter op de planning. Nadat we Lars naar school hadden gebracht gingen Sara en ik op weg naar Zoetermeer. Deze tickets heb ik cadeau gekregen van mijn schoonouders. Sara had er helemaal zin in.

Bij binnenkomst rond negen uur, was het al een drukte van jewelste. Om half tien zou de voorstelling beginnen van Woezel en Pip. We hadden dus nog een half uur om rond te kijken. Buiten de show om waren er allerlei activiteiten voor de ukkies. Je kon je kindje laten sminken of een cupcake versieren. Ook stond er een ballenbak en kon je blikken en ballen gooien of lekker Woezel en Pip kleuren aan een grote kindertafel. Sara wist niet waar ze kijken moest. Eerst maar naar de voorstelling want het was ondertussen bijna half tien.

Woezel en Pip voorstelling

Sara was nog nooit eerder in een bioscoop of theater geweest. Het was reuze indrukwekkend voor haar.

Nog even wachten en de gordijnen gingen open. Wat was het spannend!!!

Daar waren ze, Woezel en Pip. De show duurde maar een half uurtje maar voor die ukkie’s is dat precies lang genoeg.

Sara wilde niet zingen en ook niet dansen. Ik denk dat ze het toch nog wel enigzins spannend vond. Ze zat wel met een open mond naar het podium te staren. Zoo lief!

Peuterworkshops

Na afloop hadden we nog tijd genoeg om bij alle andere peuterworkshops te kijken. Eerst even wat drinken en Sara ging er lekker bij liggen.

Deze opblaashuisjes stonden overal. Ze vielen in de smaak bij de kindjes. Ook stonden er opblaashelicopters. Na de koffie en de appelsap wilde Sara kijken bij het ballen gooien.

Vanaf die afstand kan het ook gewoon hoor mama haha. Tuurlijk lieverd als jij maar lol hebt. Ze was niet te stoppen totdat er ook nog andere kindjes in de rij stonden. Tijd om weer even bij iets anders kijken. De smink vindt Sara ook fantastisch. Uiteraard wordt ze een mooie prinses.

Cupcake versieren

Een cupcake versieren konden we natuurlijk niet overslaan. Voor 1 euro kreeg je een grote verse cupcake. Er ging natuurlijk van alles op. Slagroom, hagelslag en smarties!

 

En daarna natuurlijk lekker opeten. Mama kreeg ook nog een stukje en ik moet zeggen dat het echt goed smaakte. Daarna was het tijd om naar huis te gaan.

Wat vonden wij van ‘Ukkiepret’?

Zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het een leuk concept voor de jongere kindjes. Er is van alles te doen en er zit zelfs een half uurtje theater bij. Echt een leuk mama-peuteruitje. Eigenlijk kan ik geen enkel nadeel benoemen en hebben mijn dochter en ik een hele leuke ochtend beleefd.

Ken jij ‘Ukkiepret’ al, en ga je ook wel eens naar het theater met je kind? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 


2 thoughts on “Een ochtend ‘Ukkiepret’

  1. Avatar

    Sylvia - alovelyadventure Beantwoorden

    Nog nooit van gehoord maar klinkt als iets veelbelovend. Lijkt mij onwijs leuk om met mij dochtertje te doen

  2. Avatar

    Roelina Beantwoorden

    Wat leuk! Ik ken het niet. We gaan wel regelmatig naar het theater of de bioscoop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.