Persoonlijk Win

Een speciaal sieraad voor de liefste mama | Review + Moederdag winactie!!! (GESLOTEN)

Als je mij al wat langer volgt dan weet je wel dat ik van speciale sieraden hou. Ik heb niet heel veel sieraden maar de sieraden die in mijn kistje liggen hebben wel een speciale betekenis of heb ik gekregen van mensen waar ik van hou.  Zo draag ik al heel lang een ketting met de namen van mijn kindjes. Deze ketting heb ik ooit gewonnen met een winactie van een collegablogger. Nog steeds draag ik deze ketting elke dag met heel veel plezier. Het is eigenlijk een soort onderdeel van mij geworden want ik draag de ketting dag en  nacht. 

De ketting waar ik het over heb komt van Kaya Sieraden en ik kan oprecht zeggen dat ik super enthousiast werd toen Kaya Sieraden mij vroeg of ik nog zo’n mooi mama-sieraad wilde uitzoeken uit hun webshop. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Zo kan ik afwisselen met de speciale sieraden en blijven ze nog langer mooi. Omdat ik natuurlijk ook heel veel van manlief houd ;-), besloot ik om zijn naam ook in de ketting te laten graveren. Een sieraad waar zijn naam ook opstond had ik nog niet en dit vond ik dan ook een mooie gelegenheid.

Persoonlijk sieraad

De ketting werd bezorgd in een prachtig luxe sieradendoosje met een zilverpoetsdoekje en een lief kaartje.

Ik koos voor de ketting ‘Raindrop’ in de kleur ‘Rosé goud’. De ketting heeft een hanger in de vorm van een regendruppel en bestaat uit drie losse hangertjes. Een kleine regendruppel, een middel en een wat grotere regendruppel. In de onderkant van de hangertjes kun je de naam van je kinderen of wie jij wilt laten graveren.

Ik heb de naam van mijn dochter in de kleinste hanger laten graveren, van mijn zoontje in de middelste en van mijn man in de grootste. Ik ben echt heel blij met het resultaat en ook de rosé goude kleur vind ik super mooi.

Over Kaya sieraden

Tanja Rahou is ontwerpster en eigenaresse. In 2012 begon ze haar droom. Een sieradenbedrijf voor moeders en dochters, dat tegelijk ook wat terug geeft aan kansarme kinderen. Tanja is gespecialiseerd in sieraden maken die een verhaal vertellen.  ” Een goed sieraad wil je doorgeven van generatie op generatie ” aldus Tanja.

Giving back aan kinderen in Gambia

Tanja heeft 10 jaar gewerkt voor een multinational en ze wilde eindelijk iets terugdoen. Ze doneert per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia naar school toe kan. Een super mooi initiatief van Tanja. Het voelt alsof je zelf ook bijdraagt aan de levens van de kansarme kindjes in Gambia.

WINACTIE🎉🎉🎉

In samenwerking met Kaya Sieraden en omdat het natuurlijk 10 Mei Moederdag is, mag ik iets heel tofs doen!! Ik mag jou blij maken met een sieraad naar keuze uit de webshop Kaya Sieraden!!!! Hoe gaaf is dat?  Hoe mooi is het om je gezin altijd bij je te dragen of alle drie je kindjes of de liefde van je leven!  Je mag het helemaal zelf bepalen!! Willen jullie ook zo’n mooie ketting dames? Laat je eigen persoonlijke ketting graveren! Of natuurlijk het sieraad waar jij zo enthousiast over bent!

Wil jij zo’n mooi sieraad naar keuze winnen? Check dan snel de voorwaarden hieronder!!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet en gebruik een geldig e-mail adres.
 • Volg Mommy Stories op Instagram (volg je mij al op Instagram, like dan mijn facebook)
 • Volg Kaya Sieraden op Instagram
 • Deel mijn Instagrampost op je eigen Stories!

Dat was het, meer hoef je niet te doen!!! Ik ben heel benieuwd welk sieraad jij zou kiezen en wat je natuurlijk van mijn sieraad vind?

De winactie loopt vanaf  woensdag 6 mei tot woensdag 13 mei! Ik maak de winnaar dus bekend op donderdag 14 mei via stories! Hou deze dus goed in de gaten!!!

Heel veel succes en natuurlijk alvast een fijne mooie Moederdag gewenst!! 💞

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. Avatar
  Freya Dujardin says:

  Wauw! Ik hou van sieraden en mijn mama ook! Ik heb alle stapjes gevolgd! Spannend!

 2. Avatar
  Annelies de Boer says:

  Wat een prachtige ketting en mooi symbool van de liefde voor mijn gezin!

 3. Avatar
  Marian B says:

  Dat is inderdaad een hele mooie ketting. Ik zou het ook wel willen, ik zal het in ieder geval met trots dragen.

 4. Avatar
  Annouk says:

  Wauw, prachtig!! Ik vind jouw keuze echt super mooi! Ik doe graag mee met de actie!

 5. Avatar
  Silvana says:

  Jaaaaa, ik wil wel een mooie sieraad voor de geboorte van lieve Lou!

 6. Avatar
  Ingrid L says:

  Wat een mooie sieraden. Ik zou graag mijn moeder iets moois geven. Zodat ze ons altijd ‘dichtbij’ haar heeft.

 7. Avatar
  Silvia says:

  Wat een schitterend sierraad!! Eenvoudig en met zoveel betekenis 🙂 Ik zou heel graag mijn twee lieve dochters en de naam van mijn man erin zetten. En ze elke dag om mijn nek dragen, dicht bij mijn hart. Verdere familie hebben we niet, maar deze drie kanjers zijn geweldig maken elke dag speciaal!!

 8. Avatar
  Kirsten says:

  Het medallion met ruimte voor foto’s van mijn dochtertjes, dat lijkt me echt geweldig. Altijd heel dichtbij en even kijken naar die “tandenloze” glimlach => priceless!!

 9. Avatar
  Angelique de Vries says:

  Een hele mooie ketting! Ik heb 2 jaar geleden een ring gekregen met de geboortestenen van mijn kinderen. Ik geniet daar nog iedere dag van.
  Ik zou zelf graag een paar nieuwe oorbellen willen of een medaillon. Ik ben er nog niet over uit welke ik zou kiezen 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.