Eindelijk is onze woonkamer af…..

De woonkamer is de belangrijkste leefruimte van een huis. Althans dat vind ik persoonlijk. Ik vind het fijn om zachte kleuren en comfortabele stoffen te combineren in mijn woonkamer. Als mijn meubels dan weer wat langer op hun plek staan, krijg ik op een gegeven moment kriebels. Kriebels om de hele woonkamer te restylen is daar een voorbeeld van.  Dit deden wij onlangs dan ook en ik laat je graag het resultaat zien. 

Bij voorkeur ging het om een hoek in onze woonkamer waar wij nog niet tevreden over waren. We waren nog naarstig op zoek naar een buffetkast. Onze buurvrouw ging verhuizen en ze had toevallig nog een buffetkast over. Precies zo’n model waar wij nog naar op zoek waren. Een mooie donkerbruine buffetkast deed intrede in mijn woonkamer. Nu is er nog enige twijfel over wit verven van de kast maar daar kom ik later op terug. Een buffetkast vind ik fantastisch in een woonkamer.

Het geeft een beetje die landelijke uitstraling. En het is misschien ietwat kneuterig maar ik vind het dus geweldig om deze kast vol te zetten met prul. Van die theekopjes met schotels en een mooie theepot die eigenlijk net niet kan. Van die kristallen wijnglaasjes uit het jaar nul. Over mijn voorliefde voor prul komt nog wel eens een apart artikel.  De kast hebben wij op de plek van de bank geschoven en de bank staat uiteindelijk weer bij het raam. Hier heb je in de Winter veel meer licht en dat is wel fijn met die donkere dagen.

Met die kast op de nieuwe plek, kwam de klok aan de muur ook niet mooi meer uit. Deze haalden wij weg en daar kwam een ander tof item voor aan de muur. Een super gave canvas wereldkaart. In ons interieur gebruiken wij veel wit, grijs, mintgroen en blauw. Deze canvas die ik uitzocht op Wereldkaarten.nl is qua kleur heel passend in ons interieur. De kleuren mint en lichtgroen komen terug in de canvas en het geeft onze woonkamer een mooie gerestylede look.

Een mooie wanddecoratie voor elk interieur

Wereldkaarten.nl is een webshop waar je keuze hebt uit wel meer dan 90 unieke wereldkaarten. Niet alleen wereldkaarten zijn verkrijgbaar, je kunt er ook terecht voor een mooie land of stadskaart. Dit geeft je interieur echt die persoonlijke uitstraling. Er zijn tal van mogelijkheden om je huis te restylen met een wereldkaart. Ook aluminium behoort tot de mogelijkheden of een wereldkaartposter op die stoere jongenskamer van je zoon. Maar wat ik persoonlijk echt tof vind is wereldkaartbehang. Ik heb nog wel een muurtje over in de slaapkamer ;-). Hoe tof is dit!

Wordt jij niet zo enthousiast van wereldkaarten en wil je iets meer persoonlijks, dan kun je terecht op FotoOpGlas.nl. Hier kun je kiezen voor jouw persoonlijke foto op plexiglas of andere muurdecoratie zoals canvas, hout, aluminium of zelfs fotobehang. Er is zeker voor elk interieur wel iets moois te vinden. Ik ben op dit moment totally happy met mijn woonkamer-restyle en kijk stiekem toch ook wel uit naar het heerlijke comfy binnen leven van de Herfst en de Winter met kaarsjes, dekens en heel veel warmte en liefde.

Wat is jouw favoriete plek in huis? Ik lees het graag terug in de comments.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Instagram en Twitter?

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.