Even bijkletsen en een leuk nieuwtje…

Even bijkletsen en een leuk nieuwtje…

Ik ga jullie weer eens bijkletsen over van alles en nog wat. Er spelen wat dingen die ik graag met jullie wil delen. Even een resumé in dit gezellige bijkletsartikel!

Ten eerste baal ik er stiekem van dan ik weinig inspiratie heb om te bloggen. De artikelen rollen niet vanzelf uit mijn vingers zeg maar.Heeft ook zo zijn redenen want de afgelopen tijd was ik ook met andere dingen bezig. Vooral bij mijn werk. Dus niet mijn blog,  maar mijn baan waar ik mijn fulltime salaris mee verdien.

Nieuwtje

Komen we meteen bij het nieuwtje waar ik het over had.  Ik heb intern gesolliciteerd op een andere functie en ik ben aangenomen. Het liep al iets langer maar door de coronacrisis heeft het iets langer op zich laten wachten. Ik ben echt heel erg blij met deze kans en ga ‘m natuurlijk met beide handen aangrijpen.

Deze functie gaat inhoudelijker veel meer geven en dat is super fijn. Ik ben namelijk zoals jullie weten geen stilzitter 😉.   Per 1 oktober ga ik starten en heb er ontzettend veel zin in. Voor die tijd ben ik nog een weekje vrij en dat is ook wel heel lekker zodat ik met frisse energie kan beginnen aan mijn nieuwe baan. Ook ga ik vier uur minder werken, dus 36 in plaats van 40 uur. Dit betekent dat ik de donderdagmiddag thuis ben voor de kinderen. Ook wel heel fijn.

Weekend weg

In dat weekje gaan Pascal en ik natuurlijk ook nog een persweekend weg naar Valkenburg. Daar hebben we allebei ontzettend veel zin in. De kindjes worden opgevangen door opa en oma. Natuurlijk gaan we ze ontzettend missen maar even helemaal niets hoeven en alleen maar relaxen is ook wel echt lekker.

Verder gaat het goed met de kindjes. Lars is opnieuw begonnen in groep 4 en we merken dat hem dat veel meer rust geeft. Waar we vorig jaar een gestresst kind hadden is dit nu al veel minder. Hij is de oudste van de klas en je merkt dat het hem zelfvertrouwen geeft. Heel fijn.

Sara gaat ook goed in groep 2. Ze gaat af en toe met een groepje mee om ook echt te leren. Daar is ze super trots op. Ze vertelt bij het avondeten in geuren en kleuren wat ze allemaal gedaan en geleerd heeft die dag. Echt wel fijn om te horen ook omdat ik wat minder betrokken ben bij school. Als sara gaat vertellen gaat Lars daarna meestal ook uitgebreid zijn verhaal doen. Super gezellig is dat.

Het zijn dus allemaal leuke dingen die spelen en ook wel dingen om heel erg trots op te zijn. En dat ben ik dan ook echt wel. Ik spreek het dan gewoon ook eens uit.  Trots op mezelf, trots op de kinderen en trots op mijn man.

Hoe gaat het met jou?

Volg je mij al op Facebook,  Twitter,  en Instagram?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.