Persoonlijk

Even bijkletsen | Een hoop gebeurd, een hoop gedachten en een super leuk nieuwtje…

Zooo eindelijk weer eens een blogje van mijn kant. Het wordt tijd om je weer eens lekker bij te kletsen. Er is in de tussentijd een hoop gebeurd en ik ga je er van alles over vertellen. Lees je gezellig mee?

Ik kreeg weer even helemaal de kriebels van alle prikkels uit de online wereld. Ik heb dat wel vaker, ik moet mij dan even onderdompelen in een oase van rust om alles weer helder te kunnen zien. Dit zal ook best met mijn hormonale problemen te maken hebben. Ik kan in die periodes nu eenmaal niet zo goed tegen te veel prikkels. Ik deed mijn telefoon zoveel mogelijk aan de kant, kocht een goed boek in de winkel en besloot weer meer rustmomenten te pakken in de avond. Ik moet zeggen dat mij dat erg goed heeft gedaan. Dit was ook de reden dat ik geen blogs schreef. Ik had er gewoon even geen zin in.

Veel bezoekers en bedenkingen over Mommy Stories

Ondanks dat er weinig blogs online kwamen stegen mijn bezoekersaantallen vorige maand toch echt naar de 2000 unieke bezoekers en dat is natuurlijk een super mooie mijlpaal. Ik schreef al eerder een artikel over mijn cijfers en statistieken. Daar ben ik super blij mee en echt heel tof dat jullie allemaal komen lezen op Mommy Stories. Toch denk ik ook wel vaak na over de website en heb ik bepaalde bedenkingen. Ben ik wel goed bezig zo? Zijn mijn onderwerpen niet te divers? Willen jullie juist veel verschillende onderwerpen lezen of toch meer mamagerichte onderwerpen?

Ik deed een poll op Instagram en daaruit bleek dat jullie toch echt wel diverse onderwerpen willen lezen. Ik schrijf mijn artikelen over onderwerpen die mij dicht aan het hart liggen. Mijn kinderen worden steeds ouder en de babytijd is achter de rug. Ze zitten allebei op school en daardoor valt er ook minder te delen over mijn kids.  Natuurlijk zijn er altijd wel dingen die spelen maar sommige onderwerpen zijn niet geschikt om openbaar te gooien. Zeker niet nu mijn kinderen ouder worden.

Langs elkaar heen werken en nieuwe stap

Waarom ik ook minder online was, kwam ook door ons werk. Pascal en ik werkte de laatste tijd erg langs elkaar heen en dat brak ons ook een beetje op. Als Pascal thuis kwam ging ik naar mijn werk en als ik thuis kwam lag Pascal alweer op bed. Ik werk in de horeca en nog steeds vind ik horecawerk erg leuk om te doen, maar ook erg intensief. Vooral op de dagen dat ik pms issues had, het terras bommetje vol zat en we elkaar niet veel zagen vond ik dat zware periodes. We hebben er samen veel over gesproken en we zijn tot besluit gekomen dat er dingen moeten veranderen.

Super leuk nieuwtje

Ik besloot om mij heen te kijken naar nieuwe vacatures. Ik kwam een leuk vacature tegen en gooide mijn skills wat betreft motivatiebrief schrijven in de strijd. Al snel kreeg ik een mail dat ik was uitgenodigd voor een kenningsmakings/sollicitatiegesprek. Ik was dolblij!! Ik merk dat nu ik ouder word ik niet meer zo zenuwachtig ben voor dit soort gesprekken. Ik ging er ook met een open houding naartoe. Het gesprek ging naar mijn mening heel goed en verliep heel natuurlijk. Dit bleek achteraf ook want in de middag werd ik gebeld dat ik de kandidaat was die ze zochten. Say what!!! Ik had binnen twee weken gewoon een nieuwe baan. En het toffe nieuwtje is dat ik deze kans ga pakken. Ik word receptioniste bij een een groot bedrijf. En ik denk echt dat dit een functie is die bij mij past.

Dit betekent meer structuur in ons leven en daardoor ook meer rust. Iets wat voor mij zeker geen overbodige luxe is en voor de kinderen ook niet. Ik denk dat deze stap alleen maar positief kan uitpakken en ik ga jullie natuurlijk meenemen in mijn nieuwe avontuur als receptioniste.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook en Instagram?

Vind je dit artikel interressant volg mij op Pinterest en Pin it voor later!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar

    Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super tof! Zo’n leuke functie als receptioniste heb ik zelf ook 🙌💕 Heeeerlijke baan, love it! Super veel plezier en succes 🍀

  2. Patricia

    Jaaaa dank je wel, ik ben heel benieuwd maar denk echt dat het veel fijner gaat worden zo. Gaat helemaal goed komen 💋💋
    Patricia onlangs geplaatst…Even bijkletsen | Een hoop gebeurd, een hoop gedachten en een super leuk nieuwtje…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.