Persoonlijk

Even bijkletsen | Wat speelt er allemaal in huize Mommy Stories en nieuwe rubriek

Een gezellig bijkletsartikel met wat er allemaal speelt in huize Mommy Stories.  Het is lekker druk met van alles en nog wat. Natuurlijk mijn nog redelijk nieuwe baan waar ik alweer bijna twee maandjes werk met veel plezier.  Maar niet alleen ik heb een nieuwe baan. Ook pascal gaat deze week starten met een nieuwe job. Allemaal goed nieuws natuurlijk maar ook intensief en druk. Er moeten een hoop dingen worden geregeld.

Manlief was de afgelopen tijd dus veel vaker thuis en dat betekende dat het allemaal goed geregeld was thuis. Als ik uit mijn werk kwam stond mijn prakje klaar en kon ik zo aanschuiven.  Het huishouden was aan kant en de lieverd bracht de kinderen naar school en haalde ze ook weer op. Nu hij ook weer fulltime aan het werk gaat, gaan sommige dingen even anders verlopen.  Vanaf nu gaan de kinderen twee dagen in de week naar de BSO. Dit is voor ons weer even helemaal nieuw want eigenlijk kon ik altijd thuis zijn voor de kinderen en hoefden ze nooit naar een bijschoolse opvang. Gelukkig is de BSO bekend terrein voor hun, als in de zin van, het is in het zelfde schoolgebouw, en kennen ze de juffies goed. Het is logistiek gezien wel wat meer passen en meten maar daar komen we ook wel weer uit. Wordt een hoop mealpreppen de aankomende tijd haha.

Lees ook:  Nieuwe baan, hoe bevalt het en twijfels over Mommy Stories

Blog, gezonde leefstijl en nieuwe rubriek

Ik was er een tijdje tussenuit en had zelfs twijfels om helemaal te stoppen met bloggen. Maar ik heb weer volle bak energie om er voor te gaan. Ik ben volop bezig met nieuwe toffe artikelen en er komen ook wat samenwerkingen aan. Het is lekker druk naast mijn baan van 32 uur maar ik kan het bloggen toch niet opgeven.  Het blijft gewoon een soort verslaving haha. Met social media heb ik dan veel minder. Insta vind ik leuk en dan vooral stories, maar zoals ik laatst al schreef in een artikel geeft die telefoon ook een hoop onnodige stress. Ik leg mijn toestel dan ook bewust weg in de avond. Ik kan het iedereen aanraden.

Ook houd ik mij op het moment weer meer bezig met balans en gezonde leefstijl.  Ik probeer een goede balans te houden en ben zo af en toe nog een beetje zoekende. Maar ik probeer heel veel met voeding te bereiken voor een goede hormoonbalans. Gezonde recepten, dingen doen waar ik energie van krijg en de dagelijkse dosis ontspanning. Ik vind het leuk om dit ook te delen. Gezonde recepten van bijvoorbeeld smoothies,  salades en ontbijtjes die hormoonproof zijn. Er komt dan ook een nieuwe rubriek op mijn blog: ‘Foody Friday’.

Elke vrijdag dus een recept online. Gezond lekker en goed voor de hormoonbalans. Deze recepten zal ik zelf verzinnen. Ben jij nou ook heel enthousiast om je eigen gezonde recept te delen en wil je meedoen aan de rubriek, stuur mij een mailtje: info@mommystories.nl of dm. Ik zal ook nog een oproep plaatsen via Stories!!

Wie weet zie jij je receptje binnenkort shinen op Mommy Stories!!

Hoe gaat het met jouw?

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.