Mijn favoriete blogs | Wie en wat lees ik graag?

Ik heb al eens eerder een soortgelijk artikel geschreven en het leek mij leuk om weer eens een update te geven. Blogs lezen vind ik heerlijk. Sinds ik zelf aan het bloggen ben geslagen lees je automatisch ook veel van je collega’s.

Andere blogs zijn ook vaak een bron van inspiratie voor mij. Ik heb altijd wel een vast groepje waar ik terug kom en dat zijn heus niet alleen maar mombloggers😉. Vandaag ga ik ze met je delen. Welke blogs zijn favoriet en wat voor artikelen lees ik graag!

Mijn favorieten blogs

1. www.teddlicious.nl

Tedje schrijft op haar blog vrolijke en luchtige artikelen. Ze deelt vaak artikelen over hotspots, lekkere recepten en toffe outfitposts. Vermakelijk en leuk om te lezen. Ze heeft een vaste rubriek: ‘Take a look at my life’ waar je wekelijks een kijkje krijgt in haar leven als blogger, freelance tekstschrijver en de dagelijkse bezigheden.

2. www.vakervrolijk.nl

De blog van Romy volg ik al best lang. Ik vind haar artikelen zo inspirerend. Ze geeft je net even een andere invalshoek op bepaalde dingen in het leven. Knap hoe ze het bloggen naast een fulltime baan combineert en dan nog zulke artikelen schrijven. Petje af! Sinds kort is Romy ook haar eigen business gestart. Ik ben benieuwd! Keep up the good work!!!

3. www.mariekeblogt.nl

Marieke is ook een favoriet van mij. Ze schrijft leuke artikelen waar je een kijkje krijgt in haar leven met haar twee kindjes en manlief. Ook is Marieke erg creatief. Zo zie je op haar Instagram soms de leukste haakprojecten voorbij komen. Traktatietips of een recept? Je vindt het allemaal op haar blog. Ga zo door Marieke, ik blijf je lekker volgen.

4. www.twinkelbella.nl

De blog van Saskia volg ik ook al best lang en kwam in mijn vorige artikel ook voor. Ik denk dat dit komt doordat ik mij goed in haar kan verplaatsen. Zo heeft ze ook te maken gehad met depressie door hormonen en ik natuurlijk ook. En ze heeft kindjes in dezelfde leeftijdscategorie net als ik. Ook een zoon van zes en een dochter van bijna drie. Mijn dochter is dan net even wat ouder. Saskia schrijft open over depressie op haar blog en dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik sta er precies hetzelfde in. Haar vlogs zijn bij mijn kinderen heel populair. Sara vraagt dan aan mij op Zaterdagochtend; “Mama, Tinkelbel kijken? Ze vlogt de dagelijkse bezigheden met de kinderen maar ook vakantievlogs en uitjes kun je bekijken op haar kanaal.

5. www.mamapraatjes.nl

Aneta heeft een professionele website over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ik lees haar blogs erg graag want ik loop ook wel eens ergens tegen aan als ouder zijnde. En ik denke vele ouders met mij. Ze schrijft goede en duidelijke artikelen met tips en uitleg waar je echt iets mee kunt. Aneta doet ook aan online coaching. Heb je een vraag wat betreft opvoeding, neem dan zeker een kijkje op Mamapraatjes en ik weet zeker dat je snel een antwoord hebt op je vraag.

6. www.digitaledromers.nl

Ik lees de artikelen van Tarinda graag. Tarinda helpt je op weg om een succesvolle online business op te zetten. Natuurlijk kan dit niet van de een op de andere dag maar ze geeft handige tips en weetjes om elke keer een stukje dichterbij te komen. Ze leert je bijvoorbeeld hoe je jouw websiteverkeer kunt laten groeien en hoe je slimmer en efficiënter kunt werken zodat je meer tijd over houdt. Als ik haar artikelen lees krijg ik altijd een boost van inspiratie over mij heen en probeer ik het ook meteen toe te passen in de praktijk. Voor alle digitale dromers, neem zeker een kijkje bij Tarinda!

Dit zijn de blogs die ik op dit moment erg graag lees en waar ik een hoop inspiratie uithaal. Heb jij nog aanvullingen die ik echt niet mag missen? Ik lees het graag terug in de comment!

Liefs,

Patricia

Afbeelding: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.