Persoonlijk

Mijn favoriete ‘Summer Musthaves’

De zomer is ver te zoeken op het moment. Wat een vreselijk weer. Ik word er zelfs behoorlijk chagrijnig van. Maar we mogen niet te veel klagen want we hebben natuurlijk wel al prachtig weer gehad. Maar ja, ik blijf natuurlijk een Hollander. Om een beetje in de zomerse stemming te blijven deel ik vandaag mijn favoriete ‘Summer Musthaves.’ Waar zweer ik bij in de zomer en wat zijn mijn favoriete producten. Ga er lekker voor zitten want ik ga het je allemaal vertellen.

Leestip: de Summertag

Mijn favoriete ‘Summer Musthaves’

Zonnebril

Een zonnebril is echt een zomerfavoriet bij mij. Ik ben niet het type dat met een dure Prada bril op mijn neus loop. Het zijn meestal goedkope brilletjes. Ik zie het namelijk al voor mij dat mijn peuter ineens een pootje breekt of iets dergelijks. Nee dan heb ik liever een paar modelletjes goedkopere brillen. Ik moet nu overigens nog een paar exemplaren aanschaffen. Mijn voorkeur gaat meestal uit naar pilotenbrillen of gewoon een simpele zwarte. Ze hoeven ook niet te groot voor mij.

Zonnebrand

Ik vind het heel belangrijk om goed te smeren in de zomer. Ik smeer standaard mezelf in met Nivea factor 30. Ik werk sinds kort weer op het terras en dan is het zeker belangrijk om te smeren. Ook de kinderen smeer ik altijd in ‘s ochtends. Voor de kinderen gebruik ik ook Nivea maar dan de speciale kinderversie. Dat is factor 50. Dat is ook wel nodig ook bij die tere kinderhuidjes.

Slippers

Als het echt warm is loop ik het liefste op slippers. Nu is dat best wel een ding voor mij want ik vind mijn voeten echt heel lelijk. Mijn nagels lak in meestal wel in een gezellig kleurtje maar ik ben nooit echt blij met mijn voeten geweest. Ze zijn heel breed en ik heb gekke tenen. Mijn kleine teentje is namelijk een beetje krom gegroeid. Dat heb ik al vanaf kind af aan. Het grappige is dat mijn dochter nu precies hetzelfde heeft bij precies dezelfde teen. Dat is toch bizar. Toch vind ik het heerlijk om in de zomer mijn voeten lucht te geven. Kunnen ze lekker bruin worden en vallen mijn gekke tenen niet meer zo op.

Bronzing powder

Als ik zelf wat meer gebruind ben dan gebruik ik in mijn gezicht ook een bronzing powder. Ik ben niet heel merk gebonden maar op het moment gebruik ik een poeder van Rimmel. Ik geef mijn beide jukbeenderen een veeg en je ziet er gelijk lekker zomers en gezond uit.

Jurkjes/rokjes

Oh deze draag ik ook veel in de zomer. Jurkjes in alle soorten en maten, ik houd ervan. Ik ben meer een liefhebber van jurkjes. Dan ben je ook ineens helemaal klaar en hoef je niet meer na te denken wat je nou precies op dat rokje moet dragen. Ik heb overigens wel een heel leuk rokje aangeschaft bij de Primark. Ik denk dat er binnenkort een outfitpost online gaat komen. Nu nog iemand die de foto’s gaat maken.

Rosé

Als ik aan de zomer denk, denk ik ook gelijk aan een lekker glaasje rosé op mijn balkonnetje. Het liefst een goede rosé uit de Provence. Ik houd niet van die zoete rosé maar een lekker glaasje Provence doet mij weer denken aan de mijn allereerste vakantie met Pascal. Het ultieme gevoel van de zomer.

Voedend haarmasker

In de zomer heeft mijn haar het altijd wat zwaarder te verduren. Door de invloeden van de zon en het strand word mijn haar snel droog. Ook verf ik mijn haar vaak waardoor het wel een extraatje kan gebruiken. Ik gebruik graag een voedend haarmasker van Andrelon. Dit geeft mijn haar net die extra boost die het nodig heeft. Mijn haar voelt niet meer zo droog aan en het is voller en mooier.

Wat is jouw favoriete zomerproduct? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.