Mijn favorieten van de Herfst + WINNEN (Gesloten)

De zomer is bijna ten einde. We gaan natuurlijk nog genieten van een paar prachtige dagen maar de Herfst is toch echt in aantocht. En ergens vind ik het jammer maar ik vind een wisseling van seizoen ook altijd wel iets hebben. De overgang van de zomer naar de Herfst heeft ook zeker zijn voordelen. In dit artikel ga ik mijn favorieten met je delen. Lees je weer mee?

Mijn favorieten van de Herfst

De overgang van Zomerkleding naar Herfst/Winterkleding.

Het wordt weer tijd om de kledingkasten uit te zoeken en de vestjes en truien mogen weer terug in de kast. Ik vind persoonlijk dan ook altijd dat ik wel wat nieuwe kleding kan gebruiken. De kids zijn namelijk overal uitgegroeid en ik heb zelf ook nog wel een paar mooie winterlaarzen nodig. Kom ik gelijk op mijn volgende punt.

Een nieuwe Wintergarderobe aanschaffen

Dit is zeker wel een favoriet van de Herfst. Lekker shoppen, kijken naar mooie sjaals, vesten en truien. Nieuwe laarzen en natuurlijk een nieuwe winterjas. Dit zijn allemaal items die bij de Herfst en Winter horen. Binnenkort is het weer tijd voor de kinderbijslag. En deze mama gaat zeker even los voor de kids. Benieuwd wat ik allemaal nodig heb voor de kids? Binnenkort komt er een wishlist online.

Boswandelingen maken

Dit kan natuurlijk ook in de Zomer maar in de Herfst is het bos op zijn mooist. De kleuren van de bladeren en dan misschien nog dat najaarszonnetje erbij. Je kunt met manlief een wandeling maken of met de kinderen zoeken naar bladeren. Of na een fikse regenbui met de kinderen het bos in en lekker in de plassen stampen. Gegarandeerd plezier. Doe de kinderen wel een paar oude kleren aan.

Het nieuwe televisieseizoen is weer gestart

Ja echt wel een puntje waar je mij heel blij mee krijgt. We kunnen weer lekker tv kijken. Expeditie Robinson is weer gestart en ik ben echt een liefhebber van dit programma. Ook is het nieuwe seizoen van Masterchef Australië weer begonnen en ik zit elke avond klaar hoor met manlief. Natuurlijk is buiten zitten in de Zomer heerlijk maar zo gezellig samen op de bank heeft ook wel weer iets heel gezelligs.

Binnenshuis gezellig maken

Ik krijg ook altijd rond de Herfstperiode kriebels om het huis gezellig te maken. Het mag allemaal wat warmer. Gezellige hoekjes met kussens en kaarsen. Fijn om ontspannen je boek te lezen of gewoon lekker te chillen. Wil je helemaal een ontspannen gevoel ervaren, denk dan eens aan een hangstoel of hangmat van Tropilex in je woon-of slaapkamer. Je kunt er heerlijk in wegdromen of gewoon lekker terugdenken aan die fijne Zomer die je hebt gehad.

Helemaal je eigen hoekje creëren. Een ultiem Herfst en Winter gevoel lijkt mij zo. Wil jij nou ook zo’n fijn hoekje creëren in je huis, dan moet je zeker niet stoppen met lezen. Ik mag namelijk een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex naar keuze weggeven!

WIN WIN WIN

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet met de winactie. Gebruik een geldig emailadres.
 • Like Mommy stories op Facebook ( Volg je mij  al op Facebook, kies dan voor Instagram)
 • Deel de actie op Facebook

Voor extra kans!

Tag een vriend of vriendin die ook wel zo’n toffe hangmat of hangstoel wil winnen!!

De winactie loopt tot Donderdag 27 september en ik maak Vrijdag 28 september de winnaar bekend op mijn blog! Houdt deze dus goed in de gaten. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

Winnaar

And the winner is ……………Sylvia!!!!!! Gefeliciteerd!!!! Ik stuur je een mail!

Ps. Er deden twee Sylvia’s mee. Het is Sylvia die als laatste mee deed met de actie! Niet getreurd er komt binnenkort weer een toffe actie aan!

Wat is jouw favoriet van de Herfst? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

 

Comments

 1. CLAUDIA Diependaal says:

  Hoi hoi,
  Wat een leuke actie! Ik doe dan ook met heel veel plezier mee! Ik volgde je al op Facebook Claudia Diependaal en Instagram Diependaal! Nu maar duimen!

  Groetjes en een fijn weekend, Claudia.

 2. Oeh.. ik doe heel graag mee. We zijn het huisje (waar we deels verblijven in Spanje) nu helemaal naar ons zin te maken. Daar past een hangmat of stoel zeker bij. Ik waag dus ook graag een gokje

 3. Daniëlle says:

  Ik hou van de herfst! Lekker buiten het bos in en inderdaad ook weer nieuwe warme kleding kopen voor de winter en herfst, leuk lijstje! Ik doe ook graag mee met de winactie, super leuk zo’n hangmat of hangstoel!

 4. Marian B says:

  Dat zou wel heel erg fijn zijn, fijn om te relaxen in huis! De gekleurde bladeren leveren altijd mooie plaatjes op, ook vind ik het erg gezellig om kaarsjes weer aan te doen en het huis sfeervol te verlichten. En natuurlijk mag het fleecekleedje op de bank dan niet ontbreken.

 5. Cobi says:

  Wat een gave prijs! ik heb hier wel een mooi plekje voor!

 6. Audrey says:

  Ik doe heel erg graag mee! Super gaaf.

 7. elisabeth maria martina says:

  een mooi herfstboeket en al die mooie kleuren buiten

 8. Annouk says:

  Super leuke actie! Ik zie mijzelf al helemaal zitten in die hangstoel! Heerlijk met een kopje thee genieten van dat herfst zonnetje!

 9. Mieke Stam says:

  Ik vind de herfst vaak zo lekker ruiken, het geritsel van de blaadjes en de zon op je gezicht. Heerlijk! En dan lekker in de zon in de tuin in de hangmat als de jongens naar school zijn, even lekker mama tijd!

  Ik volg je op instagram en facebook (gedeeld en getagt)

 10. Tamara v Bodegom says:

  Dat lijkt me echt heeeeeeeeeeeerlijk in de komende wintermaanden!

 11. Miekske Dingens says:

  Heel graag maak ik een kansje! Zou zo gaaf zijn! Helaas heb ik geen IG, maar heb wel via FB gedeeld! <3

 12. Marita Cuypers says:

  Heel graag meegedaan voor onze kleinzoon!

 13. Elleke says:

  Loot heel graag mee,onze voor ons nieuwe overkapping onder de schuur kan wel een make over gebruiken 😃

 14. melissa says:

  Leuk. na onze update van de tuin hebben we hier zeker wel plaats voor en we hebben nu ook heaters bij de overkapping dus ook nu zou ik er al van kunnen genieten.

 15. sylvia says:

  ooohh dat lijkt me helemaal geweldig, een hangmat om heerlijk in te relaxen na een drukke dag, Ik doe graag mee!!🍀🍀

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.