Feestelijke outfit | Top van Fos Amsterdam en broek van Norfy

Met de feestdagen krijg ik altijd zin om mij zo mooi mogelijk aan te kleden. Soms trek ik een jurk of blouse van het jaar ervoor uit de kast en soms koop ik iets nieuws. Voor nu heb ik een nieuwe feestelijke outfit die ook nog makkelijk na de feestdagen gedragen kan worden. Kijk je mee naar mijn feestelijke outfit?

Feestelijke outfit van…..

De top is van FOS Amsterdam en vind ik dus echt super tof. Hij valt een stukje wijder maar dat vind ik juist leuk zodat je de top een stukje in je broek kunt dragen. De mouwen zijn doorzichtig met stipjes en bij de hals is de top mooi aangesloten. Tip van flip, eerst aankleden en dan pas je make-up aanbrengen 😉..

De broek heeft een leatherlook en daar hou ik van. De broek is mooi aangesloten en zit heel lekker. Deze is van het merk Norfy.

Je kunt deze broek en top mooi combineren met pumps zodat de outfit wat chiquer en meer classy wordt. Ideaal met de aankomende kerstdagen bijvoorbeeld.  Voor oud en nieuw kun je ervoor kiezen om de outfit wat stoerder te stylen met een paar bikerboots zoals ik hier nu draag. Deze komen van Primark.

Ook kun je de outfit goed dragen met een rok. Zo kun je eerste en tweede kerstdag lekker afwisselen. Ik ben heel blij met mijn outfit en ik kan in het nieuwe jaar lekker mixen en matchen met wat oudere items in mijn kast voor een stoere of juist wat nettere look.

  • Top:                €39.95
  • Broek:          €49.95
  • bikerboots: Primark €29.95

Wat vind jij van mijn feestelijke outfit?

Liefs,

Patricia ❤

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.