Feestelijke Outfits van Quapi, Blue Seven,Tumble ‘n Dry en Name it

Feestelijke Outfits van Quapi, Blue Seven,Tumble ‘n Dry en Name it

Het is natuurlijk bijna Kerst en daar horen feestelijke outfits bij. Vooral voor de kinderen vind ik het leuk om een toffe outfit bij elkaar te scoren. Wat ik wel belangrijk vind is dat ze het na de feestdagen ook gewoon nog kunnen dragen. Vorig jaar koos ik voor Sara een jurkje met glitter maillot. Ze heeft de outfit daarna nog heel vaak gedragen maar dan weer net even anders gecombineerd. 

Voor een meisje vind ik het toch altijd weer makkelijker dan voor een jongen. Er is vaak gewoon veel meer leuks voor meiden. Vind alleen ik dit of hebben jullie ook dit idee? Maar mijn geluk kon niet op want ik mocht van schattigebabykleertjes.nl veel mooie toffe kleding uitzoeken voor de kinderen.

Schattige Babykleertjes is een webshop met hippe baby en kinderkleding. Je kunt hier gegarandeerd slagen want er zijn zoveel toffe merken in deze webshop. Je kunt er niet alleen terecht voor baby of kinderkleding maar ook zwangerschapskleding is verkrijgbaar van het merk Love2wait. Maar dat is nog niet alles want je kunt hier ook terecht voor accessoires om je kindje heerlijk te laten slapen of badderen. Dus ben je zwanger en heb je nog spullen nodig voor je uitzet? Ook dan zou ik zeker even een kijkje nemen in deze toffe webshop.

Feestelijke outfits van Lars en Sara

Ik mocht dus ook shoppen en daar maak je mij natuurlijk een hele blije moeder mee. Ik shopte outfits bij elkaar voor Lars en Sara. Deze outfits kunnen ze met de feestdagen aan en daarna zijn ze  ook nog makkelijk draagbaar.

De eerste outfit van Sara is een super leuk jurkje van Quapi. Ik vind dit sowieso een heel gaaf merk. De glitterlegging is van Tumble ‘n dry en staat super feestelijk onder dit jurkje. De legging heeft een subtiel glittertje die een gouden gloed geeft. Sara was gelijk helemaal blij met deze outfit en ze wil dit dragen naar het Kerstdiner op school.

Op de achterkant van het jurkje staat het logo en merk en wat ik een heel tof detail vind is het panter riempje om haar middel. De stof van het jurkje is super stretchy dus fijn om in te bewegen. Niet geheel onbelangrijk voor kinderen die altijd druk zijn en veel bewegen ;).

Voor Lars ben ik ook goed geslaagd en heb ik drie verschillende longsleeves gescoord en een mooie lange broek. Hij heeft deze outfit zelf bij elkaar gezocht voor de foto.

Deze skinny broek is van tumble ‘n dry en dit okergele shirt is van Blue Seven. Hij was gelijk helemaal gek van dit shirt. Ook had ik nog een shirt voor hem met een traktor van het merk Blue Seven en een wat netter shirt van B-Nosy. Maar hij koos voor de foto toch dit okergele shirt. De skinny broek is een beetje stretch en dat is voor Lars wel fijn want hij houdt niet van dat hele strakke om zijn benen. Deze broek kun je ook netjes dragen met een mooie blouse voor de Kerstdagen.

Jurk van Name it

De laatste outfit is van Sara en dit is een feestelijke jurk van Name it. Dit jurkje vond ik zo schattig in die oudroze kleur en dan die sterren op de voorkant. Dat vond Sara ook want roze blijft natuurlijk haar lievelingskleur. Ik kocht ook nog een blauwe glitterlegging voor haar maar die staat minder mooi onder deze jurk. De blauwe legging is ook van Name it. Ik denk dat ik deze combineer met een mooie zwarte outfit.

Ben jij al geslaagd voor een feestelijke outfit voor je kinderen? Laat het weten hieronder in de comments.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.