Site Loader

Vandaag heb ik een heerlijke gezonde lekkernij voor bij je kopje koffie of thee. Vaak in de avond na het eten heb ik zin in iets zoets. Meestal neem ik dan een stukje pure chocolade.  Maar elke keer pure chocolade gaat ook een beetje vervelen. Ik keek wat ik in de kast had liggen. Dat waren nog wat restjes walnoten, gedroogde cranberries en kokosrasp. Ik besloot gewoon mijn eigen lekkernij te maken maar dan gezond.

Wat heb je nodig?

  • 1 pure chocoladereep
  • Handje walnoten
  • Handje gedroogde cranberries
  • 2 el kokosrasp

Hoe maak je deze overheerlijke chocolade walnoot rotsjes?

1. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in  een hitte bestendige kom. Zet een pan op het vuur met een laag water. De kom zet je bovenop de pan zodat de chocolade gelijkmatig warm kan worden en smelt.

2. Als de chocolade is gesmolten voeg je de walnoten en Cranberries toe. Roer het geheel even goed om.

3. Giet het mengsel op een bakplaat of springvorm. Maak er een plat geheel van en strooi als laatste de kokos er over heen. Laat het afkoelen in de koelkast.

4. Als de chocolade hard is geworden breek je het in stukken.

Geniet Gezond❤

Disclaimer| Overigens let wel op met gedroogde Cranberries, hier zit veel toegevoegde suikers in. Te veel maakt het natuurlijk weer wat minder gezond. Geniet met mate😉

 

Mommy Stories

2 Replies to “Foody Friday | Pure chocolade walnoot rotsjes met cranberry en kokos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!