Foto fails van afgelopen tijd…

Foto fails van afgelopen tijd…

Voor mijn blog en social media kanalen fotografeer ik wat af. Soms voelt het nog steeds gek om zoveel foto’s te maken van jezelf. Maar wil je een beetje vaste volgers opbouwen, dan moet je toch echt dat snoetje wat vaker laten zien. Ik ben er ondertussen al aan gewend en ik vind het ook gewoon leuk om te experimenteren met de stijl van de foto en de juiste sfeer.

Ook gaat het geregeld vaak mis en is er aan het perfecte plaatje al een hele reeks vooraf gegaan, die naar mijn mening niet echt geschikt zijn. Laat ik die vandaag nou precies met je gaan delen. Want kom op, ook de niet perfecte plaatjes mogen gedeeld worden. Juist om wat realiteit de wereld in te helpen. Het is leuk hoor Instagram, met al die prachtige foto’s van beroemdheden, maar denk je dat ze zo ‘s ochtends hun bed uitrollen. Nope daar is uren visagie aan vooraf gegaan. Dus kom maar op met die echte foto’s.

Lees ook: Mijn struggle met instagram

Foto fails van afgelopen tijd

Slokje koffie nemen gaat niet altijd goed

Een heuse carselfie vraagt om wat verschillende poses. Zo ook als je een slok hete koffie neemt. Het zat dan ook meteen op mijn broek en shirt.

Deze blik…niet in mijn sas 🤣

Je moet natuurlijk eens op die knop drukken en laat de camera dan net besluiten af te gaan.

Wat dacht ik hier??? Ik was ws naar mijn kids aan het luisteren….

Deze is toch wel het toppunt van charmant. Meestal is dit mijn blik als mijn kinderen eindeloos vertellen wat ze allemaal kunnen en vertellen wie ze allemaal zijn. #korrelzout. En die nagels zijn natuurlijk al helemaal niet fotowaardig.

Ik drukte alles weg…dacht ik🙊

Hier was ik zo aan het hannessen met mijn telefoon dat ik alles wegdrukte….dacht ik. Later zag ik deze foto in mijn galerij.

Telefoonschaduw

Dat je een selfie maakt terwijl je heel ontspannen aan de wijn zit en je volle bak een schaduw ziet van je telefoon.

Wat is jou favoriete stuks fruit, was de caption bij de instagrampost die nooit op Instagram verscheen.

Als foody moet je groenten en fruit natuurlijk supporten. Deze is tot nog toe niet in mijn feed verschenen. Benieuwd naar de echte versie?

No words needed

 

Gewoon niet het perfecte plaatje

Wat er mis is, geen glimlach,  niet de meest strakke dijen en weinig uitstraling. Wel goed om eens te delen. #bodypositivity

Joejoe

Vreselijk hahaha en dan die fronsrimpel.

Als je bril maar goed zit

Dat was weer klikken op het juiste moment.

 

Wat zeg je????#blurry

Het komt natuurlijk wel eens voor dat mijn kinderen mij roepen tijdens het shooten haha. Wat zeg je lieverd, met nog half een rietje in je mond.

Doe jij je jasje even goed…

Niet de meest erge fail maar ook niet de eerste prijs voor ‘prinses charming’ hahahaha…..

Leuk om zo’n reeks eens te delen. Zo doe ik ook nog eens wat met die foto’s.  Zal ik vaker zo’n reeks delen met afgekeurde selfies😆?

Gaat bij jou de selfie ook vaak mis en na hoeveel keer ben je tevreden?

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.