Gastbloggers gezocht!!!!

Bloggen is nog altijd mijn passie en dit zal ik ook niet snel loslaten. Echter merk ik wel, en ik denk jij als lezer ook, dat het mij de laatste tijd wat minder makkelijk afgaat. Ik probeer echt vooruit te plannen met mijn artikelen, maar ook dit artikel schrijf ik weer een avond van te voren. Bloggen naast een baan is nu eenmaal erg druk en daarom heb ik een besluit genomen.

Diversiteit op Mommy Stories

Mommy Stories is een platform met veelzijdige onderwerpen. Dit maakt het voor mij persoonlijk juist zo leuk om de artikelen te schrijven. In een tastbaar magazine is het ook fijn om veel diversiteit in onderwerpen terug te vinden. Dit wil ik met Mommy Stories ook uitstralen. Een mama-lifestyle magazine maar ook de ‘niet mama’ mag zich thuis voelen op mijn website.

Omdat ik zo struggle met de tijd naast mijn baan voor het bloggen, wil ik met mijn website een stapje verder. Om dat te realiseren ben ik misschien wel op zoek naar jou!

Ik ben op zoek naar gastbloggers! Leuke spontane dames of heren😉 die 1 keer in de maand een artikel willen schrijven op Mommy Stories. Ik ben op zoek naar vier gastbloggers. Dit betekent dat ik een extra artikel in de week online kan zetten en ik iets beter uitkom met mijn tijdsgebrek en artikelen. Ook hoop ik natuurlijk dat dit een goed uitgangspunt is voor meer groei van mijn website. De onderwerpen mag je zelf bepalen mits het met food, (kids)fashion, ouderschap, opvoeding, uitjes, beauty e.d. te maken heeft. Heb je zelf nog een ander idee schroom niet om mij te mailen.

Interesse?

Heb je interesse en denk jij dat jij de juiste persoon bent, laat dan zeker van je horen. Ik kan je helaas geen vergoeding geven. Uiteraard krijg je plekje op de website met de link naar je eventuele website. Dit is goed voor de linkbuilding en geeft jouw weer de kans om hoger te ranken in Google. Heb jij een vlotte pen en zin om het team van Mommy Stories uit te breiden, mail mij dan op info@mommystories.nl

Hoor ik van je?

Liefs,

Patricia

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.