Geen inspiratie en een vol hoofd….

Zoals je misschien wel weet ben ik druk met het opzetten van mijn webshop. Het wil alleen niet zo vlotten want er lopen ook nog een aantal andere dingen. Dit resulteerd in een vol hoofd met weinig tot geen inspiratie voor mijn blog.

Wat loopt er nog meer?

Dat ik mijn blog en webshop tot een succes wil brengen is geen geheim. Maar ik moet ernaast ook nog een baan zoeken en dus lopen er ook nog een aantal sollicitaties tussendoor. Dit met mijn blogartikelen verzinnen en uitwerken en een huishouden is even te veel. Ik moet dit voor mijn gevoel allemaal inplannen op de dagen dat ik geen kinderen om mij heen heb. Dat zijn dus dinsdag, woensdag en donderdag. Nu was ik woensdag mijn werkdag vol nieuwe energie gestart, maar er kwam gewoon niks uit mijn handen. En dat frustreerde mij enorm.

Prioriteiten stellen

Natuurlijk wil ik mijn webshop zo snel mogelijk online zetten. Er is ook al zeker een goed begin. Maar prioriteit heeft nu eerst een parttime baan. Er moeten namelijk ook centjes binnenkomen. Dat betekent dat mijn webshop even stil staat want mijn tweede prioriteit heeft toch mijn blog. En dat is het hem, geen inspiratie. Ik zit dus in een vicieuze cirkel.

Wat betekent dit?

Ik ga voor nu alles even loslaten. Geen verplichtingen en geforceerde onderwerpen. Als dit betekent dat er geen blog online komt dan is dit maar even zo. De focus ligt bij mij nu even bij mijn gezin en solliciteren. Ik hoop natuurlijk dat mijn notebook asap weer volstaat met leuke blogideeen. Maar daar ben ik ook niet bang voor. Soms is afstand even nodig om weer met een frisse start te kunnen beginnen.

Heb jij ook wel eens een vol hoofd?

liefs,

Patricia

 

 

Comments

 1. Marieke says:

  Een vol hoofd met teveel ideeën en chronisch tijdgebrek 😅 je blog klinkt heel herkenbaar. Welke regio ben je op zoek naar een parttime baan?
  Groetjes
  Marieke

  1. Patricia Patricia says:

   Ja gelukkig maar, ik laat het maar even los voor nu. Ik zoek werk in de regio van Leiden. Ben er druk mee bezig. 😁

 2. Roelina says:

  Neem de tijd meid… prios eerst. Zal niemand je over veroordelen. Het komt heus wel, straks heb je weer alle energie en vlot het allemaal veel beter. Veel succes met het vinden van een baan
  Roelina onlangs geplaatst…Voor de vijfde keer afscheid nemen van een kindMy Profile

  1. Patricia Patricia says:

   Thanks Roelina voor je lieve reactie! Gaat vast goed komen en even niks voelt ook wel even goed😊

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.