Gefeliciteerd lief meisje van me….

Vandaag is Sara jarig! Hoera drie jaar! Ik schreef haar een brief!

Lieve Sara

Vandaag is het 18 November en ben je jarig mijn kleine grote meisje!! Van harte gefeliciteerd lieve schat. Je bent alweer drie jaar. Wat gaat de tijd toch ontzettend hard. Ik weet nog zo goed dat ik je voor het eerst mocht ontmoeten en je krijsend en huilend op mijn borst werd gelegd, na een pittige maar snelle bevalling. De ontwikkeling gaat zo hard en je bent een meisje die weet wat ze wil. Dat laat je dan ook gerust weten aan mama. Deze drie jaren zijn voorbij gevlogen en ondanks dat mama het soms moeilijk heeft met haar buitjes ben ik zielsgelukkig als ik naar je kijk. Je brengt mij elke dag wel een moment waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg.

Ook ben je natuurlijk zoals elk kind wel eens ondeugend. Je vind het erg leuk om speelgoed af te pakken van je grote broer en dat loopt dan ook negen van de tien keer uit op ruzie. Ook op de opvang laat je het kaas niet van je brood eten. Het is goed hoor meid, je mag van je zelf afbijten maar ook samen delen, samen spelen. Je grote broer is je voorbeeld. In alles wat Lars doet, doe jij hem na. Dit vind Lars soms wel eens vervelend maar jij denkt gewoon, wat Lars doet is goed! Jullie kunnen sinds een paar maandjes ook heel lief zijn met elkaar. Dat vind mama zo fijn om te zien. Dan stoeien jullie lekker met ‘z’n tweeën of jullie doen een leuk spelletje. Lars legt het rustig uit en je vind het fantastisch.  

Ook ben je de laatste tijd helemaal gek van K3. Je kijkt naar de tv en neemt de dansjes in je op.  Als je denkt dat mama niet kijkt sta je de dansje uitgebreid na te doen in de woonkamer en ik kijk stiekem mee. Mijn hartje smelt en ik kan daar uren naar kijken. Je bent al zo wijs en je leert elke dag zoveel bij. Vandaag gaan we een feestje voor je bouwen met taart en veel cadeaus. Geniet ervan lieve schat, dat je maar heel groot en wijs mag worden.

Mama houdt van jou!!!!

 

 

Comments

 1. Michelle says:

  Wat lief! En nadansen op K3, schattig! In elk geval nog van harte! Wat vliegt de tijd hè..

  1. Patricia Patricia says:

   Dank je wel😙😙!! Ja veel te hard!
   Patricia onlangs geplaatst…Gefeliciteerd lief meisje van me….My Profile

 2. Roelina says:

  Van harte gefeliciteerd, wat een verschil zeg… die foto’s. Het gaat veel te hard 🙁

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.