Groene smoothie bowl met topping van banaan, chia, kokos en walnoot

Groene smoothie bowl met topping van banaan, chia, kokos en walnoot

Happy Sunday!! Ben je fan van smoothies net zoals ik, dan is het leuk om af te wisselen.  Doordeweeks doe ik mijn sapje vaak in een to go beker en drink ik mijn smoothie op werk. In het weekend pak ik iets meer uit en dan eet ik graag een smoothiebowl.

Groene smoothie bowl met topping van chia, kokos en walnoot

Eigenlijk is dit een smoothie maar dan eet je deze uit een kom. Je kunt hem aftoppen met allerlei lekkers!!! En dat is deze zeker. Ik heb horen zeggen dat het eten van je smoothie in plaats van drinken, beter is voor de spijsvertering, dus zeker het proberen waard.

Ingrediënten

  • 100 ml amandelmelk
  • 200 ml kokosyoghurt
  • 1 banaan
  • 1 handje spinazie
  • 1 tl spirulina
  • 1 tl Macapoeder

Toppings

  • Kokosrasp
  • Chiazaad
  • 1/4 banaan
  • Paar walnoten

Hoe maak je dit lekkere ontbijtje

1. Breek 1/4 van de banaan en gebruik dit voor garnering.

2. Doe alle overige ingrediënten in de blender en mixen tot een gladde smoothie. Giet de smoothie in een mooie kom.

3. Snijd het overgebleven deel banaan in plakjes. Maak de smoothiebowl af met de banaan, chiazaad, kokosrasp en walnoten!

Geniet!!!

Liefs,

Patricia💜

Volg je mij al op Facebook, twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.