Happy Moments #1

Het is belangrijk om zo af en toe meer stil te staan bij de kleine momenten die je blij maken. Het hoeven geen grote dingen te zijn, maar juist sommige kleine momentjes die je een lach op je gezicht brengen zijn zo waardevol. Als je dankbaar kunt zijn voor die momentjes kun je meer tevreden zijn en wordt je geluksgevoel alleen maar groter. De afgelopen maand was een hectische maand. Een maand met wat financiële tegenslagen en veel hormonale narigheid. Ondanks deze momenten zijn er ook genoeg momenten waar ik wel van heb genoten. Deze wil ik graag delen in de eerste ‘Happy Moments’ van November!!

Happy Moments van November

  • Dat ik mailtjes in mijn mailbox krijg voor samenwerkingen met bedrijven. Dit maakt mij blij en elke keer als ik zo’n mail krijg groeit mijn zelfvertrouwen.

Dit vind ik fantastisch en de afgelopen maand kreeg ik best wat mailtjes. Ik vind het wel lastig want ik wil niet overkomen dat ik het alleen voor de samenwerkingen doe. Dat is zeker niet mijn insteek.  Ik probeer juist mijn persoonlijkheid niet te verliezen, en een mooie balans te vinden tussen de gesponsorde artikelen en mijn persoonlijke artikelen.

  • De gezellige kerstmuziek van Sky Radio.

Dit is jullie vast niet ontgaan. Ik houd van foute kerstmuziek. De radio staat dan ook constant aan in huis en in de auto. Pascal wordt er ondertussen krankjorum van. Haha het maakt mij niet uit. Het haalt zo de ‘feel good’ in mij naar boven. Deze week gaan we natuurlijk ook de kerstboom optuigen, ook weer zo’n ‘happy moment’ wat mij net een stukje blijer maakt in deze donkere dagen.

  • Dat mijn peuterdochter alweer drie jaar is geworden.

Op achttien November werd mijn dochter alweer drie jaar. We hebben groot feest gehad en het was een mooi dag met al onze familie en vrienden. Ook is ze gruwelijk verwend en kreeg ze een mooie fiets. Ze fietste de eerste dagen als een malle. Nu wil ze er niet meer op omdat ze een keer is gevallen. Hopelijk denkt ze er binnenkort weer anders over.

  • Dat ik hele goede gesprekken heb gevoerd met Pascal omdat ik weer eens onredelijk was door mijn hormonen.

De afgelopen maand was het best zwaar voor mij persoonlijk. Ik had best heftige PMS klachten en door alle drukte van de feestdagen en ook nog wat financiële zorgen kun je je wel bedenken wat dit voor mij deed. Dit opende wel weer deuren want door een goed gesprek met Pascal sta ik er nu anders in en probeer ik er anders tegen aan te kijken. De conclusie is dat ik gewoon veel meer vooruit moet plannen. Ik ben daar af en toe gewoon laks in en daar heb ik uiteindelijk mezelf mee. Ook heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts om mijn PMS te bespreken. Dit brengt mij in een positieve flow.

  • De momenten buiten met mijn kinderen.

Ondanks het vreselijke grijze grauwe weer ben ik toch veel naar buiten geweest de afgelopen tijd. Ik deed verstoppertje met mijn dochter en we gingen ook nog lekker fietsen. Ik merk dat ik van buitenlucht echt opknap. Je denkt al snel ik blijf lekker binnen met dit koude weer maar als je een ommetje hebt gemaakt is mijn energielevel gelijk een stuk hoger.

  • Een dag meedraaien als blogger op een Content Marketing bureau in Amsterdam.

Ook dat heb ik mogen ervaren en ik vond het super tof. Ik kreeg deze vacature in mijn mailbox dankzij mijn blog en ik heb natuurlijk gelijk gereageerd. Ik mocht een dag meedraaien om blogs voor dit bureau te schrijven. Helaas is de keuze uiteindelijk niet op mij gevallen maar deze ervaring pakken ze toch niet meer van mij af. Nu is het helemaal duidelijk dat ik hier in verder wil.

Wat was jouw meest mooie moment van afgelopen tijd? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Afbeelding vrouw: Pixabay


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.