Persoonlijk

Happy Moments #3 (Terugblik)

Er zijn de afgelopen tijd weer een hoop momentjes geweest waar ik intens van heb genoten. Hoog tijd weer voor een ‘Happy Moments’ lijstje. Kijk en lees je mee?

Lees ook Happy Moments #1, Happy Moments #2

Happy Moments💕

1. Mijn blogplezier wat langzaam weer terug komt.

De afgelopen tijd was mijn plezier aan het bloggen ver te zoeken. Ik was te moe of had geen idee waar ik over moest bloggen. Ik heb zelfs even gedacht om maar helemaal te stoppen. Toch kan ik dit niet en ik merk dat mijn plezier langzaam terugkomt. Door het juist een beetje los te laten. Inspiratie komt weer terug en daar word ik happy van.

2. De tijd samen met manlief

We hebben even bewust voor ons zelf gekozen en wat vaker een leuk uitje gepland met z’n tweeen. Lekker uit eten of een gezellige borrel. Ik kan daar intens van genieten. Ondanks dat ik ook van het moederschap geniet is het ook fijn om je soms even geen moeder te voelen. Ik word daar alleen maar een leukere mama van.

3. Dat mijn zoontje over is naar groep drie. #Trots

Toch wel een heuse mijlpaal want hij is kleuteraf. Nu gaat het echte leren toch wel beginnen. Ook deze mama beseft zich des te meer dat zoonlief echt groot wordt. Dat merk ik overigens ook als hij bij zijn klasgenootjes is. Ik mag hem ineens geen zoen meer geven want dat is natuurlijk niet stoer mama…..

4. Het fijne weekend op Terschelling.

Oh wat was dat genieten. We hebben genoten van het prachtige weer. De gezelligheid en gastvrijheid van mijn schoonouders en natuurlijk de lekkere bbq’s. We konden er alle vier weer tegenaan na dit weekend. En de eerste nacht was natuurlijk supertof in onze trekkershut.

Huisje op Terschelling
Trekkershut (Back to basic zonder wc, douche en warm water)

5. Mijn social media kanalen die gestaag kleine beetjes stijgen jeeeej!!

Niet met tientallen tegelijk maar dat hoeft ook niet. Een kleine stijgende lijn vind ik al fijn. Ik schreef een artikel dat social media mij behoorlijk onzeker kan maken. Ik denk het geheim, loslaten en niet te krampachtig aan 1 strategie vasthouden. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

Wat is jou fijnste moment van afgelopen tijd?

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, instagram of Twitter?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Avatar

    Ik ken het gevoel, dat je even geen zin meer hebt. Maakt niet uit, komt wel weer. Laat je niet uit het veld slaan, als je doet wat je leuk vind moet dat voldoende voldoening geven. dan worden cijfers minder belangrijk.
    Roelina onlangs geplaatst…#Getitcovered, die smartphones, tablets en laptops + WIN!!!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.