Herfst TAG | Alles over mijn favoriete seizoen…

Eigenlijk heeft elk seizoen zijn mooie kanten. Wat ik zo mooi vind aan de Herfst? De kleuren, de gezelligheid van het binnen leven, kaarsjes aan, het maken van herfstknutsels ( ja… echt die maak ik), het interieur en de garderobe weer herfstproof maken, zal ik nog even doorgaan? Ik begin wel gewoon met de ‘Herfst-Tag’ die ik vond op de blog van Gera.

1. Mijn favoriete ding aan de Herfst.

De overgang naar de kou en gezelligheid binnen vind ik leuk aan de Herfst. Ook een nieuwe Herfstgarderobe aanschaffen valt wel onder mijn Herfstfavorieten, voor mezelf maar ook zeker voor de kinderen. 

2. Favoriete Herfstdrank

Dat is thee en koffie. Specifiek Latte en Winterthee. Dat is thee met kaneel en andere kruiden. Geef mij maar een dekentje en ik nestel me fijn op de bank met mijn favoriete blogs en deze drankjes.

3. Favoriete geurkaars

Eigenlijk heb ik nooit geurkaarsen, maar gewone kaarsen volop als de Herfst in aantocht is. Van rustieke kaarsen tot waxines, ze branden allemaal bij mij in huis en het geeft een fijne sfeer en warmte.

Lees ook: De Summertag

4. Beste Herfstlipstick

Ik heb toevallig laatst een lipstick gekocht in een natureltint.  In de zomer ben ik meer voor de felle kleurtjes. Echt hele donkere kleuren doe ik niet op mijn lippen behalve knalrood.

5. Go-to moisturizer

Ik gebruik altijd veel handcreme in de Herfst en Winter. Soms smeer ik mijn handen in met Vaseline. Ik heb snel droge handen en kloofjes.  Heel irritant dus smeren is echt een must. Ik heb altijd wel een potje handcrème of vaseline extra in mijn tas zitten. Ook lippenbalsem is echt nodig bij mij met de koudere dagen.

6. Go-to oogschaduwkleur

Wederom weer natureltinten. Hoewel ik die donkere kleuren ook wel supermooi vind voor het schaduweffect. Maar eens proberen binnenkort.

7. Favoriete muziek

Ik luister geen andere muziek in de Herfst. Lekker de radio tijdens werk en als het eenmaal November wordt vind ik de Kerstmuziek ook wel weer een leuk sfeertje hebben.

8. Favoriete Herfstoutfit

Ik houd van een skinny met laarzen en een leuk colbert, of een tuniek met panty en laarzen. Maar ook houd ik van een skinny jeans met gympen en een leuk vest.

9. Autumn treat?

Gezellig binnen genieten met mijn gezin en lekker kneuterig herfstknutsels maken met warme chocomelk en koekjes. De knutsels maken we uiteraard van zelf gezochte spulletjes uit het bos! 

10. Favoriete plek

Mijn favoriete plek in de Herfst is mijn huisje. Gezelligheid staat voorop. Dit is ook het seizoen dat ik mij wat moeilijker voort beweeg naar de sportschool😉 maar dat terzijde. Mijn bed is ook wel een favoriet plekje. Het is een stuk moeilijk opstaan, nu het weer donker is in de ochtend. Dat zijn weer de mindere kanten van de koude en korte dagen.

Maar al met al ben ik fan van de Herfst. En jij? Houdt jij ook van de Herfst of heb je toch liever een ander Seizoen. Ik lees het graag in de comments.

 

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Wat een heerlijke tag! Jammer dat ik hem dit jaar niet kan invullen.. Er is namelijk niet echt herfst in Lanzarote. Misschien volgend jaar als werkgever in Portugal wonen. Ik ga hem bewaren😄

  2. Ik luister ook niet speciaal andere muziek in de herfst. Eigenlijk luister ik meestal naar hetzelfde, behalve rondom Kerstmis : )

  3. Gera says:

    Oh heerlijk, wat heb je hem leuk ingevuld Patricia! Ik heb helaas ook altijd zo’n droog velletje in het najaar…En wat een mooie kleuren oogschaduw gebruik je zeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.