Het kamertje van Lars…

Ik heb laatst het kamertje van Lars een beetje veranderd, en het leek mij wel leuk om dat een keer te laten zien. Ik vind het altijd leuk om binnen te kijken bij iemand anders. Nu een keertje bij mij. Althans eigenlijk bij Lars. We zijn nog op zoek naar een kast met lades om al zijn speelgoed en boeken in op te bergen. Maar tot nu toe hebben we nog niks leuks gevonden. Ook komt er nog een nieuwe kledingkast maar alles op zijn tijd.

Ik begin even vanuit de deuropening. Lars zijn slaapdomein. Ik had het bed eerst tegen de muur staan maar eigenlijk vind ik het veel gezelliger staan zo. Het blauwe Ikea stoeltje gebruiken we als nachtkastje. Daar moet ook nog iets leuks voor komen. Ken je dat, dat er nog zoveel dingen op je lijstje staan en er maar niet aan toe komt? Nou dat dus.

In het kozijn staan twee schilderijtjes. Het linker schilderijtje heeft Lars gemaakt toen hij drie jaar was. Zo leuk om te bewaren. De rechter heb ik zelf gemaakt. Ik heb een periode gehad dat ik het leuk vond om kinder tekeningen en schilderijtjes te maken. Dat was vooral in mijn zwangere periodešŸ˜‰.

Ook staan er nog twee buurman & buurman knuffels en een houten tractor. Deze tractor heb ik nog niet zo lang geleden gevonden bij de kringloopwinkel. Ik had ‘m eigenlijk bedoeld voor de sier, maar Lars speelt er erg graag mee. Dat mag natuurlijk ook.

Op het nachtkastje staat Sam het schaap. De slaaptrainer die vanaf Lars zijn derde jaar al heel goed dienst doet. Nog steeds wacht Lars netjes op het schaapje. Wanneer Sam zijn oogjes opent hoor ik “Mamaaaa!!”

We zijn dus nog steeds op zoek naar een grote ladekast. Waar Lars zijn LEGO op kan zetten en speelgoed in de lades kan bewaren. Voor nu staat er een Ikea tafel met de LEGO erop. Dit is nog lang niet alles maar wel het meeste waar hij mee speelt. De slinger vond ik erg leuk er boven staan. Onder de tafel ligt een koffer met speelgoed wat van Pascal is geweest. Vooral heel veel oude Starwars figuurtjes. Af en toe trekt Lars de koffer open en kan hij zich er heel goed mee vermaken.

Lars zijn kledingkast is wel echt aan vervanging toe. Die heeft de verhuizing niet overleeft. Lars vond het leuk Ā toen hij klein was om overal stickers te plakken. Zo ook op zijn kast. Nouja het was dan ook geen dure anders was mama minder blijšŸ˜‰.

Geboortecanvas

We hebben een wand blauw geschilderd en daar hangt Lars zijn geboorte schilderij. Ik heb dit toen laten maken en weet niet meer welke website het was. Het is van Moontje. Nog steeds ben ik er blij mee en het past zo leuk op een kinderkamer.

Maan en sterren

Dan de andere muur van Lars, deze hebben wij laten beschilderen met sterren. Ik ben nog steeds elke dag blij als ik naar die muur kijk. Met dank aan R.J. šŸ˜Š. Het maanlampje komt van Ikea en past hier erg goed bij vind ik.

Wat vind je van Lars zijn kamer? En wil je het kamertje van mijn dochter ook graag zien? Ik lees het graag bij de comments. Ā Tot snel!

Liefs,

Patricia

 

 

Comments

  1. Avatar Huismama says:

    Wat een gezellig kamertje. Ik vind die geboorteposters trouwens erg mooi. Misschien dat ik die nog met terugwerkende kracht laat maken haha! De kleintjes hebben hier eigenlijk een gezamenlijke kamer, alleen doet die kamer momenteel meer dienst als waskamer omdat ze bij ons slapen.

    1. Patricia Patricia says:

      Dank je wel. Ja ik vind de geboorteposter nog steeds heel mooi. Kan alsnog toch šŸ˜‰? Altijd leuk voor later.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.