Persoonlijk

Het leven kan ineens een wending nemen…

Ik kreeg vorige week geen leuk nieuws. Het is nu voor de tweede keer dat ik me flink genaaid voel. Mijn contract is niet verlengd. Ik wist dat ik het vorige week te horen zou krijgen of ik een vast contract zou krijgen of niet. Maar eigenlijk ging ik er niet van uit, dat ik ook gewoon aan de kant gezet zou worden, want zo voelt het wel op dit moment. 

Inzet en input

Ik heb mij bijna twee jaar lang ingezet voor het bedrijf. En niet alleen ingezet maar ook veel input gegeven. Als mijn leidinggevende er niet was nam ik taken waar. Bijna vanaf het begin van opstart werkzaam geweest. Je denkt dat je een klik hebt met elkaar, begrijp mij niet verkeerd dat had ik ook zeker. Maar dat je nu gewoon aan de kant word geschoven, doet zeer. Heel veel zeer. Elke keer als ik er aan denk borrelt er een bepaalde woede bij mij op. Zeker omdat het voor de tweede keer is. Maar dat was maar voor een half jaar. Nu heb ik twee jaar mijn energie ergens ingestopt en eigenlijk voor helemaal niets. Altijd goede gesprekken en aan mijn functioneren ligt het niet,maar toch kun je gaan.

Wat betekent dit voor ons

Dit betekent dat ik moet schakelen. Uitkering aanvragen en natuurlijk weer de mangelmolen in ga van cv schrijven en solliciteren. Wie had dat gedacht. Ook onze persoonlijke situatie gaat anders worden. Ik kon Lars altijd vanuit mijn werk ophalen uit school. Sterker nog ik werkte vlakbij school. Het was gewoon allemaal goed op elkaar afgestemd.  Ik denk dat het bij een volgende baan heel anders gaat worden. Waarschijnlijk moet Lars dan naar een BSO. Allemaal dingen waar we niet op zaten te wachten.

In een vorig artikel had ik het over een droom die ik graag wil verwezenlijken.  De uitgelezen kans om daar nu meer tijd in te steken. Maar te risicovol om er niet een parttime baan naast te zoeken. Er is een deur in mijn gezicht dichtgeslagen.  Gelukkig gaan er ook weer nieuwe deuren open. Daar houd ik mij voorlopig maar even aan vast.

Ben jij ook wel eens gevoelsmatig zo aan de kant gezet door je werkgever?

Liefs,

Patricia

Bron Afbeelding: Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

12 Reacties

 1. Avatar

  Jeetje wat ontzettend naar! Hopelijk vindt je snel iets anders. Ik ga in ieder geval ontzettend hard voor je duimen. Hele dikke knuffel😘

  1. Patricia

   Dank je wel voor je lieve reactie! Ik hoop het ook😙

 2. Avatar

  Jeetje meis, wat ontzettend naar allemaal! Maak een goed plan en volg je hart…

  1. Patricia

   Dank je Gera en dat doe ik zeker😙

 3. Avatar

  Wat een klote situatie zeg. Maar helaas herkenbaar. Ik werd in 2015 op straat gezet na bijna elf jaar in dienst te zijn geweest. Het is gewoon echt een naaistreek als ze je niet meer nodig hebben 🙁

  1. Patricia

   Ja helaas gebeurd het veel en geven ze niet graag meer vaste contracten. Het is een klap in je gezicht. Na 11 jaar zeker 😏

 4. Avatar

  Wat onwijs vervelend! Ik hoop dat je gauw wat nieuws vindt.
  Ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik ben altijd snel genoeg geweest om zelf weg te gaan.

  1. Mommy Stories
   Mommy Stories says:

   Dank je wel Christa, ik hoop het ook!

 5. Avatar

  Ik heb het 1x meegemaakt, niet na 2 jaar trouwe dienst overigens maar na enkele maanden al. De zaken draaide minder goed, ik was te duur en toen ben ik op n vervelende manier geloosd. Voordeel vond ik dat je dan wel alles op alles geeft in het vinden van n nieuwe baan of droom. Het zet je op scherp en hoe vervelend het nu ook is. Je gaat hier beter uitkomen. Heel veel succes!

  1. Mommy Stories
   Mommy Stories says:

   Dank je wel voor je lieve reactie! Ik ben het met je eens, ik wil inderdaad iets doen wat dicht bij mijn hart ligt. En dat is niet meer de horeca. Er worden wel meer dingen duidelijk voor mezelf. Misschien moest het zo zijn.

 6. Avatar

  Jazeker.. En ik had het zo naar mijn zin daar… Ik hoop dat je gauw je rust hierin vind.

  1. Mommy Stories
   Mommy Stories says:

   Dank je wel, het is oneerlijk maar we gaan weer vooruit kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.