Bloggen

Hoe bloggen mijn leven positief beïnvloed..

Vroeger hoorde ik mensen wel eens praten over hun passie. Voor de ene persoon is dat werken, voor de ander misschien een bepaalde hobby. Ik wist eigenlijk nooit wat er mee bedoeld werd. Een passie ergens voor hebben. Ik had wel dingen waar ik van genoot en dingen die mij ontspanning gaven, maar omdat nou mijn passie te noemen?

“Als er eenmaal iets in je hoofd zit moet je er voor gaan.”  Dat is wat ik bijna twee jaar geleden dacht. Ik had een moeilijke periode achter de rug en was toe aan een nieuwe uitdaging. Hoe mooi was het dat ik die twee kon combineren. Mijn moeilijke periode verwerken met mijn nieuwe uitdaging. Ik doel natuurlijk op mijn blog. Het was spannend want iedereen kon over mijn gevoelens lezen.

Mijn passie ontdekt

Mamageheimen.nl stond Februari 2016 online. Ik heb met heel veel plezier op dat blog geschreven maar het was niet genoeg voor mij. Na een jaar wilde ik meer mogelijkheden met mijn website en ik ging over op WordPress. Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb. Mijn blog kreeg de naam ‘Mommy Stories’ en daar is al heel wat moois uit voortgevloeid. Van meer naamsbekendheid tot prachtige samenwerkingen. Ik ben trots en dat maakt mij een blij mens. Het geeft mij elke keer weer een boost als ik een artikel online zet. Mijn blog, mijn bedrijfje, mijn ideeën en mijn creaties.

Nog een droom…

Nu zit er weer iets in mijn hoofd. Net als twee jaar geleden. Ik laat er nog niet teveel over los want ik kan wel heel hard roepen, maar het moet wel haalbaar zijn. En dat is op dit moment nog niet aan de orde. Maar dromen zijn er om te verwezenlijken……toch?

Jaag jij ook je dromen achterna? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

# Bron afbeelding: Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

 1. Avatar

  Mooi dat je nu kunt doen wat je gelukkig maakt!
  Of ik nu mijn droom najaag weet ik niet zo goed, aangezien ik niet echt weet wat op dit moment mijn droom is.. Ik hoop daar dit jaar toch ergens nog wel achter te komen.. haha.

  1. Patricia

   Ja toch dat is het mooiste wat er is. En als het goed is dan is het goed.😙

 2. Avatar

  Spannend! ik ben benieuwd. ik heb ook een droom, en hoop deze ook te kunnen / mogen verwezenlijken.

  1. Patricia

   Leuk om te horen. Ben ook benieuwd naar jouw droom.

 3. Avatar

  Wat mooi om te horen hoeveel passie en plezier je uit het bloggen haalt. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar je droom. Hopelijk kun je ook die verwezenlijken 🙂 Mijn droom naast bloggen is toch wel om ooit een boek te schrijven of voor tijdschriften te schrijven (naast mijn baan). Dat lijkt me zo gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.