Win

Hoe vier jij Valentijnsdag? Tips + Bijzondere Winactie!!!

De meest romantische dag van het jaar staat weer bijna voor de deur. 14 Februari, Valentijnsdag. Natuurlijk is dit een dag die ik niet snel zal vergeten. Dit is de geboortedag van mijn zoontje. Deze dag staat als gegrift in mijn geheugen. Valentijnsdag is de dag van de liefde, voor mijn partner en voor mijn kinderen.

Romantisch, echt wel!

Toch kan ik het romantische aspect van deze dag niet aan mij voorbij laten gaan.  Je kunt het commercieel vinden of totaal niet belangrijk. Maar ik vind het toch leuk om mijn partner te verrassen met iets leuks. Een kleine blijk van waardering of een klein presentje waar uit je laat blijken dat je van elkaar houdt. Ik geef je wat tips voor een blijk van waardering voor je partner, en ik heb ook nog een mega bijzondere winactie. Lees je mee?

Tips om je Valentijn te verrassen!

 • Koop een kaart en schrijf er een bijzondere tekst in. Iets persoonlijks is altijd leuk om te krijgen. Zeker een geschreven kaart met woorden waaruit blijkt dat je nog zoveel van je partner houdt. En dat jullie het nog steeds zo leuk hebben samen. Schrijf desnoods wat herinneringen op, om samen weer het moment te beleven. Leg deze kaart op een onverwacht moment onder het kussen van je partner. De liefde bloeit en zal nog meer opbloeien.
 • Breng je partner een ontbijt op bed. Dit is heel romantisch als je met z’n tweeën bent, maar ook met kinderen kun je je partner hier heel goed mee verrassen. Ik spreek uit ervaring ;-). Laat de kinderen lekker meehelpen in de keuken en breng het samen met je kinderen naar je partner toe. Succes gegarandeerd.
 • Kook een diner voor je partner. En dan niet een bord boerenkool met worst. Nee kook drie gangen. Ga op zoek in kookboeken en leef je uit in de keuken. Ben je geen kookheld? Het maakt niet uit, dat je al die moeite hebt gedaan, gaat al zeker in goede aarde vallen. En is het eten wat minder lekker, neem je gewoon nog een extra wijntje.
 • Voor de dames onder ons, koop mooie lingerie en verras je man met dit setje. Hoe de avond verder verloopt mag je zelf invullen 😉
 • Geef een bon voor een weekend weg. Laat je partner zelf het hotel uitkiezen en de plaats van bestemming. Een weekend weg is altijd goed voor je relatie. Even weg uit de dagelijkse sleur en heb je kinderen, zorg dan zeker dat die lekker bij opa en oma logeren.  Heerlijk een weekend met z’n tweeën.
 • Lijst een bijzondere foto in. Doordat we tegenwoordig overal foto’s van maken heb je vast wel een bijzonder moment tussen al die plaatjes. Dit mag van jouw en je partner zijn maar ook samen met de kinderen. Een moment om te koesteren en wat niet vergeten mag worden.
 • Herbeleef jullie eerste date nog een keer. Wat deden jullie voor de eerste keer, ga naar het zelfde restaurant of kroeg en krijg de kriebels terug die je toen voelde.
 • Maak van je eigen badkamer een wellness resort. Steek kaarsjes aan en gebruik lekkere olie voor in bad. Verwarm de handdoeken op de verwarming en rust uit op bed. Natuurlijk mag een lekker glaasje ook niet ontbreken en je zult de diepzinnigste gesprekken voeren.

Misschien is dit wel allemaal leuk en aardig maar zit je relatie wel in een dipje of heb je nog helemaal geen relatie. Misschien wil je wel wat meer inzicht over je partner, of heb je andere vragen over de liefde. Je kunt iets bijzonders winnen op Mommy Stories!

Mijn vriendinnetje Stephanie Hoedt is spiritueel & Life coach. Haar missie is mensen inspireren, adviseren, aanmoedigen, helpen maar vooral rust en liefde verspreiden. Wil je meer over haar weten, check dan zeker even haar website www.stephaniehoedt.nl

Wat kun je winnen?

Wat houd dit precies in?

 • Het geeft inzicht over de komende periode over de liefde.
 • Het geeft adviezen.
 • Het geeft inzicht in jezelf en eventueel over je partner.
 • Het geeft antwoord op bepaalde vragen die je hebt over de liefde.

De liefdeskaartlegging is geheel digitaal en het enige wat Stephanie nodig heeft is een foto van jouw en eventueel van je partner.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like Mommy stories op Facebook
 • Like Stephanie Hoedt op Facebook
 • Deel de winactie op Facebook.

De actie loopt tot 13 Februari tot 00.00 uur. Op Valentijnsdag maak ik de winnaar bekend via dit blog. Houd mijn website die dag dus goed in de gaten.

Succes allemaal!!!

Liefs,

Patricia

Afbeelding Gympen: Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Avatar

  Ik heb eigenlijk geen plannen voor Valentijnsdag maar je zet me nu wel aan het denken.

  1. Mommy Stories
   Mommy Stories says:

   Ja ik vind het persoonlijk altijd leuk om manlief te verrassen. Ideale dag ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.