IG Stories Overzichtje #1

Omdat ik best verslaafd ben geworden aan Instagram Stories leek het mij leuk om de Stories eens op mijn blog te delen. Misschien volg je mij op Instagram en heb je ze al gezien. Voor de niet volgers een leuk kijkje achter de schermen. Dit overzichtje is van de afgelopen twee weken. Kijk je gezellig mee?

IG Stories overzicht #1

Een dag hard gewerkt op het terras. Ik was echt moe en we lagen heerlijk bij te komen nadat we de kids op bed hadden gelegt.

De dag erna waren Pascal en ik lekker vrij en strand is altijd goed. Wandelen, kletsen en lunchen. Waar ik overigens vergat om een foto te nemen.

Ik was zoo boos want ik verwachtte een pakket. Na twee keer gemist besloot DHL maar even dat ik het zelf kon ophalen in Den Haag. No way, uiteindelijk is het toch goed gekomen en zien jullie snel wat er in zat op de blog.

Ik heb even flink geknutseld met mijn IG feed. Ik wil wat meer rust uitstralen qua huisstijl. De kleur roze zul je meer terug zien zowel op mijn website, Instagram en Stories. Ook de foto’s bewerk ik met Instasize? Zal ik hier een apart artikel aan wijden? Let me know.

Heb jij deze blog al gelezen. Linkje vind je hier. Tips om je dag super relaxed te beginnen. Ik pas ze elke ochtend toe, niet allemaal maar het werkt echt. Ik ga veel relaxter de deur uit.

Klaar om naar mijn werk te gaan. Een vermoeid bekkie dus filtertje is dan geen overbodige luxe.

Ach zo zielig. De prikjes bij mijn kinderen vind ik altijd een hel. Ze mogen mijn kindjes gewoon geen pijn doen. Hoewel ze een echt bikkeltje was want ze ging er toch maar even voor zitten en liet het gemakkelijk toe. Toen realiseerde ze zich dat het toch wel zeer deed en kwamen de traantjes. Al snel waren die ook weer over.

Deze vond ik zo grappig bij La Place. Mijn lieve roodkapje.

Dit wandrek kocht ik bij Dirk. Het werd hoogtijd om mijn werkplek opnieuw te decoreren. Best leuk zo alleen nog het persoonlijke tintje ontbreekt nog. Ik ga binnenkort maar eens aan de slag met mijn foto’s.

No words neededđŸ™ˆ

Foto’s voor de blog werd m niet die dag. Het werd maar niet licht. Mijn koffiedate met mijn lieve vriendinnetje was super gezellig. Doen we snel weer. 

Ik kocht nieuwe geurstokjes. Deze met groene thee zijn echt super lekker. Geur heeft invloed op mijn humeur. Ik voegde een hoogtepunt toe aan mijn stories. Positive Mind. Ik wil hier meer over delen. Binnenkort meer hierover.

Zoo lief. Mijn schat en zo groot lijkt ze hier. De geplukte roos deed ik in haar haartjes. Ze ging er even helemaal voor staan.

Ben jij ook actief op IG Stories en wat deel jij graag?

Liefs

PatriciađŸ’•

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.