Geen categorie

IG Stories overzichtje #2

Ik heb mijn stories weer even voor je uitgezocht en heb weer een gezellig kijkje achter de schermen voor je klaar staan in dit tweede Stories -overzicht! De afgelopen twee weken waren fijn maar ook af en toe zwaar vanwege mijn pms. Kijk je gezellig met me mee?

IG Stories overzicht #2

Laten we beginnen met een mooie quote. Soms kies je de makkelijke weg en is het beter om de juiste weg te kiezen ook al is die met een hoop hobbels. Ik besloot een artikel te posten en ging met de billen bloot. Niet gelezen? Klik hier.

Bij ons in het dorp werd een jaarfeest georganiseerd. Het was super gezellig en kijk nou hoe lief ze hier samen zijn. Was overigens maar van korte duur haha.

Deze vind ik ook zo leuk! Het was een hele fijne dag die we afsloten met pizza! Oke daar heb ik ook nog een foto van!

Onze kids kun je niet blijer maken dan met pizza. Trouwens mij ook niet😉!!!

Sara is gek op de filters van Instagram. Vooral die dierenfilters vind ze fantastisch. Deze foto vind ik dan gewoon weer heel schattig.

Ik pakte weer wat momentjes voor mezelf want ik was redelijk gespannen door mijn pms. Ik deed een ontspanning en meditatieopdracht via youtube. Daarna dook ik enigszins ontspannen mijn bed in.

De volgende ochtend deed ik na het wegbrengen van de kids een bakje koffie bij La place. Ik werkte gelijk wat blogmail weg. Gaf een fijn gevoel.

Daarna was het dus tijd voor boodschappen. Ik had een heerlijk ontspannen dagje zo in mijn eentje. Helaas was ik ‘s avonds zwaar opgefokt door mijn pms. Als ik teveel moet voor mijn gevoel, schiet mijn stressniveau heel snel omhoog. Zo kut is dat. Ik probeerde het te accepteren en naar de positieve momentjes van die dag terug te kijken.

Dit meisje wordt zo groot en soms kan ik daar met mijn pet niet bij. Ik schreef trouwens een artikel over mijn prinses die bijna naar school  gaat en dat ik daar toch best wat moeite mee heb.

We zitten weer bij La Place. Werk aan de winkel. Ik moest een hoop doen voor twee toffe samenwerkingen.

En het was een fijne productieve ochtend. Ik kreeg een hoop gedaan en ondertussen staat de winactie online! Doe jij al mee?

om mee te doen klik even op de foto hierboven!

Nog een nieuwe ontwikkeling op Mommy Stories! Audrey gaat gastbloggen op de website. Haar eerste artikel staat online! Ze stelt zich aan jullie voor!

Dit was het weer! Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken achter de schermen. Wat was jou hoogtepunt van afgelopen tijd? Tot snel!

Liefs,

Patricia

Ps. volg je mijn al op Facebook, Twitter en Instagram?

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.