Ik kan intens genieten van een ochtend waarop niets hoeft…

Het is vandaag Zaterdag. Een heerlijke dag vind ik Zaterdag. Het is de eerste dag van het weekend en op Vrijdagavond weet ik al dat mijn wekker niet om 07.00 uur afloopt. Als ik een beetje geluk heb slapen de kinderen lekker uit tot een uur of half negen.

Vandaag is zo’n ochtend. Rustig wakker worden en niks horen. Gewoon uit jezelf wakker worden en niet door een of ander trainingsschaap. Ik sta op en geniet van de rust. Ook is er rust op hormonaal gebied en in mijn hoofd en dat maakt mij een gelukkig mens.  Ik ben hormonaal goed in balans op dit moment en dat is zo fijn. De kinderen worden ook rustig wakker en ook zij zijn in een veel beter humeur. Ik kan daar intens van genieten. Ik probeer in het moment te blijven. Ik maak Rustig een ontbijt en een heerlijk een kopje koffie. 

Ontspannen

Nu ben ik helemaal in een ontspannen stemming want er staat ook nog een weekje vakantie voor de deur. Lars gaat Maandag nog naar school en daarna zijn we een midweekje weg. Heerlijk… Ik kijk er naar uit. We houden Lars niet thuis maar hij heeft een paar kindvrije dagen plus dat de leraren ook nog eens in staking gaan. Laten we er dan maar even van genieten toch? Ik wens je een fijne en mooie Zaterdag!

Hoe voel jij je vandaag en nog leuke plannen voor het weekend? Ik lees het graag! 

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Ik hou van dit soort momenten… soms wel moeilijk om het stemmetje in je hoofd uit te zetten die zegt dat je toch wat moet doen đŸ¤”

  2. Avatar Lien says:

    Heerlijk he! Hier ook intens genieten van een lazy morning đŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.