Ik kreeg een leuk pakketje….

Radbag is vast wel bekend bij je. Ik heb al vaker een artikel geschreven voor deze te gekke coole gadgetstore. Lees hier en hier. Als bedankje voor de blogposts mocht ik iets leuks uitzoeken in de webshop van Radbag. En daar maak je mij zo blij mee als een kind in een snoepwinkel. Want wie houdt er nou niet van grappige, leuke gadgets? Nou ik als blogger zijnde zeker wel. 

Het pakketje kwam binnen en al snel was ik foto’s aan het maken. Daar zijn de spulletjes namelijk uitermate geschikt voor. I’ll show you……

Wat zocht ik allemaal uit op de website?

Lichtsnoer met ananasjes

Ik ben dol op ananassen. Je vind ze in allerlei soorten en maten.  Ik vond deze te cute om niet in mijn digitale winkelmandje te gooien. Ik wil dit lichtsnoer gebruiken voor foto’s voor op mijn blog. Hoewel manlief het ook wel een idee vind om ‘m buiten op ons vernieuwde balkon te hangen. Tja even over nadenken nog.

Oh K! Perzik haarborstel

Dit haarborsteltje vond ik ook zooo leuk. En het is geen gewone, maar een met een lekker perzik geurtje. Wat zullen de haartjes van Sara heerlijk fruitig ruiken. Ideaal voor haar krullenkopje mee te borstelen.

Roze flamingo lipgloss

Je kent me……ik ben dol op lipgloss. Het liefst met een lekker smaakje. En dat heeft deze flamingo zeker. De kleur is subtiel lichtroze met een licht glimmertje er in, en houd mijn lippen heerlijk zacht en soepel. En zeg nou zelf, zo’n flamingo in je make up tas is toch geweldig?

Sportlegging met eenhoorns

Dit exemplaar klikte ik ook nog aan. Een sportlegging vol met kleine eenhoornhoofdjes. Hij is lekker stretchy en dat is toch wel belangrijk tijdens mijn work out. Een wit hemdje of shirt erop en klaar is mijn sportoutfit. Ik was er nog naar op zoek dus dat kwam goed uit.

Ik ben super gelukkig en blij met mijn kleine maar fijne, originele gadgets!

Welke vind jij de leukste? Ik lees het graag bij de comments.

Liefs,

Patricia

Comments

 1. Cynthia says:

  De sportlegging. Oh wat cool. En de ananasjes!

  1. Patricia Patricia says:

   Jaaa te leuk he? 😊😊

 2. Marieke says:

  Wat een gave producten zocht je uit!!<3

  1. Patricia Patricia says:

   Dank je wel ben er ook erg blij mee😊

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.