Ik kreeg zoiets moois van mijn allerliefste… 

Vorige week Vrijdag hadden manlief en ik een datenight op de planning staan. We zouden gezellig samen wat gaan drinken. Ten minste dat was wat ik dacht. De avond verliep verrassend voor mij, en daaruit blijkt wat voor fantastisch lieve man ik heb. En dat ik nog altijd zielsveel van hem hou. Oké we worden iets te klef. To the point….

We zaten heel romantisch aan tafel en ineens tovert pascal dit doosje op tafel. Je snapt natuurlijk wel wat ik dacht. Voor de niet-wetende onder ons, wij zijn niet getrouwd. En ik dacht serieus dat hij mij ging vragen. Maar dat was niet aan de orde en don’t worry, ik ben niet zielig hoor. Het is niet onze eerste prioriteit. Ook niet voor mij. Ik maakte het doosje open en er lag een prachtige zilveren ring in.

Ik was even sprakeloos, zo lief vond ik het. Het deed mij ook nadenken. Hoe lief mijn man eigenlijk voor mij is. Altijd en overal staat hij voor mij klaar ook in tijden van ‘PMS alert’!!!!! Ik doel natuurlijk op mijn PMS buien. Dat is voor hem niet makkelijk, en dan dit lieve gebaar. Het ontroerde mij en ik besef mij dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n fantastisch lieve man. Hier prijkt de ring om mijn vinger. 

Schat je bent de allerliefste, en ik hou van je voor altijd!!! ❤❤❤❤

Comments

 1. Marieke says:

  Wauw wat ontzettend mooi!! <3

  1. Patricia Patricia says:

   Dank je Marieke! Ben er ook dolblij mee😊

 2. Gera says:

  Wauw, heel mooi! Wat kunnen mannen dan verrassend uit de hoek komen hè. Juist op die momenten dat je het niet verwacht!

  1. Patricia Patricia says:

   Dank je wel! Ja zeker ik was heel erg verrast. 😊

 3. Cynthia says:

  Wat een bijzonder mooie ring zeg! Die lieve mannen ook hé! We kunnen er dankbaar voor zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.