Is deze (budget) fixingspray een musthave in jouw beautystash?

Is deze (budget) fixingspray een musthave in jouw beautystash?

Zonder make-up voel ik mij naakt. Ik val maar gelijk even met de deur in huis. Ik ga niet graag zonder make-upje de deur uit. Ook al is het zondag en heb ik een chilldag, ik voel mij gewoon beter als ik mezelf goed heb verzorgd. Hoe fijn is het dan als je make-up aan het einde van de dag nog precies het zelfde zit als dat je ‘s ochtends de deur verliet? Is deze (budget) make-up fixing spray een life-saver of juist helemaal niet? 

Eigenlijk is het pas sinds kort dat ik een fixingspay gebruik voor mijn make-up. Net zoals dat je een primer kunt gebruiken vooraf kun je ook een fixingspray gebruiken als je make-up eenmaal zit.  Dit is om je make-up wat meer stevigheid te geven en het meer natuurlijk doet overkomen. We houden nog steeds niet van een afgepoederd gezicht. Less is more zullen we dan maar zeggen.

Lees ook: Review | Oogschaduwpalette Ironic, Iconic Action

Ik zag deze budgetversie van Max & More uiteraard bij Action en wilde deze wel eens testen.

Ik gebruik op het moment best wat verschillende producten bij mijn dagelijkse make-up routine. Ten eerste als basis gebruik ik een dagcrème. Hierin wil ik nog wel eens wisselen. Daarna gebruik ik foundation en een lichte poeder en blush. Daarna een lichte oogmake-up.

Als ik naar kantoor moet houd ik het meestal wel natuurlijk. Een basis gezichtsmake-up, wat mascara en oogpotlood en een (nude) lippenstift. In het weekend doe ik iets meer kleur op mijn ogen. Fijn als je dan een spray hebt die alles mooi op z’n plek houd.

Ingrediënten van deze fixingspray

De ingrediënten zijn om te noemen vrij beperkt. Er zijn naar mijn mening geen vreemde zaken aan toegevoegd. Er zit parfum in maar de geur is eigenlijk bijna niet te ruiken. Het is net of je gewoon water in een flesje hebt.

Maar dat wil niet zeggen dat de spray zijn werk niet kan doen. We gaan natuurlijk testen. Ik besluit om een foto te maken net nadat ik de spray heb gebruikt na het aanbrengen van mijn make-up, en aan het einde van de dag om het verschil goed te kunnen zien.

 

Ik test de spray op een random weekenddag. Een dag dat ik gewoon lekker in huis bezig ben met de kindjes. Misschien nog even de deur uitga voor een wandeling en een boodschapje. Dat soort dingen. Ik maak mij op in de ochtend. En als mijn make-up klaar is gebruik ik de fixingspray. Het valt mij op dat de verstuiving van het flesje wel goed is. Het is de bedoeling dan je fijne verneveling krijgt op je gezicht en bijvoorbeeld niet een straaltje. Anders zit je make-up gelijk op je knieën 😉

Mijn make-up net nadat ik het heb aangebracht inclusief fixingspray

De dag verloopt heerlijk ontspannen en ik zit verder niet meer aan mijn gezicht. Ook werk ik mijn make-up verder niet bij. Ik heb geen buiten de deur plannen dus dat is niet nodig. Tijd voor het volgende foto moment.

Mijn make-up om 18 uur in de avond

Zoals je kunt zien is mijn make-up wel iets vervaagd. Maar dat is meer bij mijn ogen. Ik vind de fixingspray dus best wel goed zijn werk doen bij mijn gezichts make-up. Dat wil zeggen mijn foundation zit nog zoals in de ochtend en ook mijn gezicht is nog redelijk mat. Deze fixingspray zorgt er wel degelijk voor dat je make-up beter blijft zitten.

Conclusie

Wat ik wel jammer vind is dat de spray helemaal geurloos is. Het is net of je met een flesje water je make-up fixeert. Wie weet is dat wel het geheim haha. Nee zonder gekheid ik ben oprecht wel positief over dit flesje fixingspray van Max & More. Zeker voor de prijs van 1,49. Ik blijf deze spray zeker gebruiken.

Draag je geen make-up dat kan natuurlijk  dan kun je deze spray ook heel goed gebruiken om je gezicht op te frissen. Heerlijk bij warme en zomerse temperaturen.

Vind je het leuk als ik vaker dit soort (budget)producten test op mijn blog? En gebruik jij een fixingspray na je make-up?

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram

 

 2 thoughts on “Is deze (budget) fixingspray een musthave in jouw beautystash?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.